Hit uzorak na toplim komadima

Svi nose prugaste pulovere

Prugice, jedan od najosnovnijih uzoraka na odjeći, ponovno su pronašle put na vrh najtraženijih. Ove jeseni kao da su baš svi uskočili u prugice, no iako svatko bira onu kombinaciju boja i debljinu uzorka koji im najviše odgovara, svima je zajedničko da prugice nose na pletivu. I to uglavnom puloverima oversized kroja koji su na listi trendova pretekli i neke od komada kojima su modni urednici predviđali ultimativnu popularnost. Tako se ponovno dogodilo da ulična moda diktira ključne komade koji s vješalica trgovina nestaju brzinom munje. A kako ne biste ostali bez svog primjerka ovog hot trenda, donosimo presjek trenutačne ponude omiljenih trgovina.

Bijelo-crna kombinacija prugica najpopularnija je verzija, a jednko dobro izgledat će i bijelo-smeđa opcija. Ovi klasici jednostavno se nose na gotovo sve. Od svijetlih traperica do crnih suknji, moći ćete ih nositi u brojnim varijacijama i sa skoro svim komadima koje već posjedujete. Iako ćete ovaj bazičan spoj vjerojatno moći nositi na najviše načina, stopit ćete se s masom žena koje su se odlučile za istu opciju. Zato, ako se želite istaknuti, a da pritom ne odstupite puno od klasike, odaberite kombinaciju bijele i neke od vibrantnih boja. Crvena će biti dobar odabir, osobito u nadolazećem razdoblju koje obožava crvenilo.

Mango, 199,90 kn (26,53 €)

C&A, 188,29 kn (24,99 €)

Želite li unijeti vedrinu u svoju jesensko-zimsku garderobu, savjetujemo da za svoj prugasti pulover odaberete paletu vedrih boja. Bez obzira na to je li riječ o spoju bijele i boje ili multicolor opciji, nećete pogriješiti jer će oboje osigurati primjetnost. Ipak, pri odabiru boja vodite se tonovima komada s kojima pulover namjeravate spajati. Prevladava li u vašim dnevnim outfitima traper, najbolji će biti plavi tonovi koji se jednako dobro spajaju sa svim nijansama trapera, a posebno dobro će izgledati s crnim izdanjima. Kod višebojnih prugica, najsigurnija opcija iz koje ćete dobiti najviše kombinacija dolazi s nježnom bež bazom, zbog koje ćete svoj prugasti pulover moći nositi i na donje dijelove u kontrastnim bojama.

H&M, 301,10 kn (39,99 €)

Mango, 249,90 kn (33,17 €)

Za sve one koji vole isticanje, iskakanje iz kalupa ili one koji trendove prilagođavaju svom stilu, donosimo dva super prijedloga. Kardigani su i dalje poprilično popularni i prugice nose apsolutno savršeno. Ipak, umjesto klasičnih modela koji prevladavaju u kombinacijama brojnih žena, odlučite se za crop kroj u neutralnom spoju boja. U ovom ćete ga izdanju moći odlično nositi prebačenog preko topa u primjetnoj boji, a posebno će dobro izgledati u spoju s oversized košuljom. A istaknut će vas i maštovitiji dizajn prugica i njihova položaja na puloveru. Mješavina boja, gustoće, dimenzija, ali i dinamičnog rasporeda prugica osigurat će da vaš jednostavan outfit postane primjetan i da iskoči iz okvira bazičnih modela koji vladaju društvenim mrežama.

Review, Peek & Cloppenburg, 379,95 kn (50,43 €)

Zara, 229,90 kn (30,51 €)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Vratile su se bomberice!

Upečatljiv jesenski color block

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići