Hlače s printom

Nakon brojnih trendova i monokromatskih modela, na red su došle i hlače s uzorkom koje u kombinacije uvode zanimljivu stilsku dinamiku

Kod šarenih komada poput ovih, važno je dobro izbalansirati boje kako biste postigli idealan sklad. Stoga, ako želite ravnotežu, za ostatak outfita koristite boje prisutne na odabranim hlačama, no dozvoljena vam je i modna sloboda koja podrazumijeva miješanje uzoraka.

Poigrajte se bojama i uzorcima pa uz šarene hlače na vezanje odjenite vestu s aplikacijom tigra i pridružite im salonke od brušene kože. Ogrnite se ružičastim kaputom, a na glavu stavite chic šešir u muškom stilu. Sve upotpunite malenom torbicom, koja će naglasiti vašu romantičnu stranu.

Kaput, s.Oliver, 800 kn; cipele, Aldo, 649 kn; hlače Maicon&Scotch, Europa 92, 749 kn; vesta, Desigual, 979 kn; šešir, New Yorker, 99,90 kn; torbica, Carpisa, 199 kn

Hlače oslikane ornamentima jako su efektne. Odjenite ih u elegantnoj varijanti uz popularnu bundu, meko pletivo i štikle sa životinjskim uzorkom. Za besprijekoran dojam pridodajte im malenu it torbicu u verziji zmijske kože i minimalistički ručni sat.

Bunda, C&A, 449,90 kn; torbica, Mango, 129,90 kn; cipele, Nine West, 749 kn; hlače, Zara, 229,90 kn; vesta, Orsay, 219,90 kn; ručni sat Cluse, Endi Centar, 680 kn

Apstraktne šare u različitim nijansama dio su hlača visokog struka i širokih nogavica. Ovaj upečatljiv model kombinirajte s crvenim elementima, odnosno ženstvenim bordo bodijem i čizmama u istom tonu. Slobodno se poigrajte i nešto upadljivijom crvenom nijansom u formi strukirane kožne jakne i zavodljivog donjeg rublja, koje će vam dodatno podići samopouzdanje.

Jakna, C&A, 199,90 kn; grudnjak, Yamamay, 279 kn; gaćice, Yamamay, 129 kn; hlače, Marella, 1497 kn; bodi Guess, Fashion&Friends, 989 kn; čizme Tommy Hilfiger, Office Shoes, 1549 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Pletene suknje

Zimsko izdanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići