Hot metal trend

Ove jeseni metalik makeup apsolutni je must have za sve ljubiteljice beauty proizvoda

Jedan od makeup trendova koji će obilježiti jesen svakako su metalik boje, a ako se odlučite za brončane i bakrene nijanse bit ćete dvostruko chic. Ovi bogati i topli tonovi odlično pristaju svim ženama bez obzira na boju tena, kose ili očiju. Odlučite se za lagani smokey eyes koji možete nositi u svim prilikama, ali naučite ga dozirati ovisno o dobu dana.

 

 

U dnevnoj varijanti nosite lagano metalik sjenilo, no kao dobra zamjena mogu vam poslužiti i ostaci bronzera preko kojeg ćete dodati malo highlightera, na trepavice dodajte malo maskare, a usne istaknite mat ružem u boji breskve.

 

 

Za upečatljivi večernji look nosite ga uz bogati tuš, umjetne trepavice, a oči dodatno naglasite tako da u unutarnje kuteve oka dodate malo bijelog sjenila. Ako se volite igrati bojama uz donje trepavice stavite olovku u boji ciklame, a na obraze ružičasto rumenilo. Usne istaknite bakrenim metalik sjajilom.

 

Sjajilo za oči i usne
Dior Metalizer eyes & lips
Müller 179,90 kn
Sjajilo za usne
NYX Cosmic Metals
NYX 61,90 kn
Kremasto sjenilo za oči
Chanel Ombre Premiere Creme
Müller 169 kn
Sjenila za oči
NYX Cosmic Metals
NYX 61,90 kn
Sjenila za oči
Chanel Les 4 Ombres Road Movie
Müller 436 kn
Sjenilo za oči u prahu
NYX Pigments
NYX 53,90 kn

 

Fotografije: Shutterstock, press

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići