I dalje na tronu – kombinezon

Još jedan odjevni predmet čiji je preteča bilo radno odijelo jest kombinezon

Prvenstveno su ga nosili rudari, mehaničari, avijatičari, automobilisti… Kroz njegovu prošlost možemo ga pronaći i u ženskom donjem rublju, gdje je bio poznatiji kao kombine načinjen od svile. Sveprisutan u brojnim dizajnerskim, ali i high street kolekcijama, i ove će sezone pljeniti pozornost trendseterica.

Iako bi se o njegovoj praktičnosti dalo raspravljati jer je načinjen iz jednog komada, kombinezon je i dalje miljenik svoje publike. U ponudi trgovina tako se mogu pronaći oni izrazito udobni koji podsjećaju na trenirku preko elegantnih pa sve do onih izrazito izazovnih za večernje izlaske.

Njihova forma također je pod utjecajem trenda širokih nogavica i visokog struka pa je dobila nešto drugačiji oblik negoli prošlih sezona. Donosimo vam pregled vodećih modela među kojima se osobito ističu oni širokih nogavica. Izuzetak su one kod izazovnih modela kada u obzir dolaze pripijene forme, ali i kratke nogavice. Kombinezoni u crnoj varijanti upotpunjeni su mrežastom teksturom, kožnim elementima, ali i zakovicama.

H&M, 100 kn

Mango, 449,90 kn

Guess, Fashion&Friends, 1.049 kn

Što se pak boja tiče, u fokusu su i dalje crvena, bakrena, ali i crna nijansa. Omiljeni uzorak su zasigurno točkice, što su nam već potvrdili gotovo svi komadi iz novih kolekcija, a osim njih svoju sigurnu poziciju drže i cvjetni dezeni. Meke baršunaste teksture, lepršava viskoza, baš kao i svila, ali i pamuk, odnosno traper s elastinom najčešći su izbor tkanina, dok od ukrasa prevladavaju volani i široko remenje. Izbor je velik, a na vama je da u njemu uživate!

United Colors of Benetton, 229,50 kn

Zara, 299,90 kn

New Yorker, 159 kn

Maison&Scotch, Europa 92, 699 kn

https://www.instagram.com/p/BbUUihalylr/?taken-by=khloekardashian

https://www.instagram.com/p/BeDO_gogFGH/?taken-by=sorayabakhtiar

Foto: Shutterstock, press i Instagram

INSPIRIRAJTE SE

Volim te – reci to znakom pažnje

Elementi sporta – hot trend

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići