I dalje na tronu – kombinezon

Još jedan odjevni predmet čiji je preteča bilo radno odijelo jest kombinezon

Prvenstveno su ga nosili rudari, mehaničari, avijatičari, automobilisti… Kroz njegovu prošlost možemo ga pronaći i u ženskom donjem rublju, gdje je bio poznatiji kao kombine načinjen od svile. Sveprisutan u brojnim dizajnerskim, ali i high street kolekcijama, i ove će sezone pljeniti pozornost trendseterica.

Iako bi se o njegovoj praktičnosti dalo raspravljati jer je načinjen iz jednog komada, kombinezon je i dalje miljenik svoje publike. U ponudi trgovina tako se mogu pronaći oni izrazito udobni koji podsjećaju na trenirku preko elegantnih pa sve do onih izrazito izazovnih za večernje izlaske.

Njihova forma također je pod utjecajem trenda širokih nogavica i visokog struka pa je dobila nešto drugačiji oblik negoli prošlih sezona. Donosimo vam pregled vodećih modela među kojima se osobito ističu oni širokih nogavica. Izuzetak su one kod izazovnih modela kada u obzir dolaze pripijene forme, ali i kratke nogavice. Kombinezoni u crnoj varijanti upotpunjeni su mrežastom teksturom, kožnim elementima, ali i zakovicama.

H&M, 100 kn

Mango, 449,90 kn

Guess, Fashion&Friends, 1.049 kn

Što se pak boja tiče, u fokusu su i dalje crvena, bakrena, ali i crna nijansa. Omiljeni uzorak su zasigurno točkice, što su nam već potvrdili gotovo svi komadi iz novih kolekcija, a osim njih svoju sigurnu poziciju drže i cvjetni dezeni. Meke baršunaste teksture, lepršava viskoza, baš kao i svila, ali i pamuk, odnosno traper s elastinom najčešći su izbor tkanina, dok od ukrasa prevladavaju volani i široko remenje. Izbor je velik, a na vama je da u njemu uživate!

United Colors of Benetton, 229,50 kn

Zara, 299,90 kn

New Yorker, 159 kn

Maison&Scotch, Europa 92, 699 kn

https://www.instagram.com/p/BbUUihalylr/?taken-by=khloekardashian

https://www.instagram.com/p/BeDO_gogFGH/?taken-by=sorayabakhtiar

Foto: Shutterstock, press i Instagram

INSPIRIRAJTE SE

Volim te – reci to znakom pažnje

Elementi sporta – hot trend