Ideje za rođendanski poklon koji će djeca obožavati

Mali znak pažnje za veliki dječji osmijeh

Rođendani su djeci apsolutno najvažnija stvar na svijetu – čarobno vrijeme kad se osjećaju posebno, a ne škodi niti cijeli dan ispunjen tortom, balonima i, što je najvažnije, darovima!

Odabir pravog dara ne znači samo vidjeti njihova lica obasjana radošću – radi se o odabiru nečega što potakne njihovu maštu, jednostavno je za korištenje i drži njihov interes i nakon same rođendanske zabave.

Uz naše prijedloge potražite poklon koji će te male trenutke učiniti uistinu posebnima.

Barbie lutke su fantastičan alat za maštovitu igru. Djeca često koriste lutke za igranje različitih scenarija, koji mogu varirati od svakodnevnih događaja poput odlaska u školu ili na posao do fantastičnijih avantura. Pomaže u razvoju kreativnosti i vještina pripovijedanja, omogućujući djevojčicama da istražuju različite aspekte života, a sve kroz igru.

Barbie Mattel, Magic Baby, 19,90 €

Minecraft je mnogim dječacima i djevojčicama omiljena igra kojom mogu graditi, istraživati i stvarati sve što mogu zamisliti. Ova LEGO osnovna škola potiče kreativnost, jer djeca dizajniraju i grade strukture koristeći sustav građenja koji se temelji na blokovima. A usput ih možete pripremiti i na novu, veliku fazu njihovog života.

Lego, Baby Center, 29,99 €

Jedan od najboljih razloga za darivanje košarkaške lopte je poticanje tjelesne aktivnosti. Igranje košarke pomaže djeci da ostanu aktivna, ali i da se nauče osnovama igre – koja uključuje pobjedu i gubitak – uz druženje s prijateljima.

Wilson, Intersport, 24,99 €

Tinejdžer koji voli aute nesumnjivo voli i filmove u kojima su oni glavna uloga. S ovakvom majicom nećete pogriješiti.

Zara, 10,95 €

Darivanje parfema djetetu može se činiti pomalo nekonvencionalnim u usporedbi s tradicionalnijim dječjim darovima, ali može biti divan i sofisticiran izbor, posebno za stariju djecu ili tinejdžere koji počinju istraživati svoj osobni stil i identitet. Pomaže i to da je parfem iz škrinje njihovog najdražeg pjevača ili pjevačice.

Ariana Grande, dm, 12,90 €

Teen djevojčica koja voli anime ili K-pop stalno će nositi ovu majicu i uvijek se prisjećati lijepih trenutaka proslave svoga rođendana.

Bershka, 15,99 €

 

Foto: Canva

SALE: Djeca biraju najbolje

Sportski komadi za djecu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići