IKEA u City Centeru one Split

Prvi Studio za planiranje u ovom dijelu Europe

Listopad je u City Center one Split donio novost koja je, vjerujemo, oduševila veliki broj Splićana. Na više od 730 m² u prizemlju centra, IKEA je otvorila prvi Studio za planiranje u regiji IKEA Jugoistočna Europa koja obuhvaća Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Rumunjsku i Ukrajinu i tako uz postojeći dostavni centar obogatila ponudu koju nudi jugu Hrvatske.

Iako nije riječ o klasičnoj robnoj kući IKEA, Studio nudi izložbeni prostor u kojem se možete inspirirati prikazanim rješenjima i naručiti kako viđene proizvode tako i sve ostale koji su dostupni na području države. Ipak, najveća je posebnost Studija njegova savjetodavna funkcija i tim stručnjaka za planiranje i organizaciju prostora. Uz njihovu pomoć brže ćete i jednostavnije isplanirati uređenje najvažnijih prostorija u svom domu. No za uslugu savjetovanja morate se unaprijed najaviti i dogovoriti termin jer će stručnjaci za vas odvojiti između tri sata kako bi se detaljno posvetili potrebama vašeg prostora.

Svi koji su se upuštali ili se tek upuštaju u opremanje ili renovaciju doma znaju koliko je to zahtjevan i stresan proces koji iziskuje znanje i posvećenost. Posebno kad je riječ o najvažnijim prostorijama poput kuhinje za koju želimo da traje desetljećima, ali i da bude bezvremenskog izgleda koji se s lakoćom uklapa u ostatak doma. Osim toga, u kuhinji je vrlo važno iskoristiti svaki slobodan centimetar prostora, a uz pomoć stručnjaka svaki će kutak dobiti svoje rješenje i namjenu. Zato smo mi favorit pronašli u METOD kuhinji koja dolazi s čak 25 godina garancije za elemente te 5 godina garancije za električne uređaje. Svojom neutralnom paletom boja ona će se jednostavno uklopiti u prostor i osvježavati bilo kojom nijansom zidova i detalja. Ako pak tražite ekonomično i jednostavno rješenje, svoju novu kuhinju pronaći ćete pod imenom KNOXHULT, a ona će bez sumnje ispuniti sve vaše potrebe za kuhanje i odlaganje.

METOD kuhinja

KNOXHULT kuhinja

Ništa manje važna nije ni kupaonica koja je često manje kvadrature nego bismo željeli pa je njezina funkcionalnost apsolutni prioritet. Razumije se, uz elegantno uređenje koje je pritom jednostavno za održavanje. Zato kupaonica ne ostavlja puno prostora za ustupke i kompromise. Minimalistička GODMORGON kupaonica na prvu ostavlja dojam svedenosti, no jedan pogled na otvorene ladice dovoljan je pokazatelj obilja koje skriva. Tako osim dovoljno prostora za odlaganje baš svih sitnica, dojma urednosti koji ostavlja te mješalica za vodu i tuševa koji zbog ugrađenog perlatora štede vodu, ima i 10 godina garancije na sve elemente. Ako minimalizam ipak nije vaš omiljeni stil i volite sve svoje beauty saveznike imati na oku i nadohvat ruke, ENHET kupaonica bit će sve što vam je potrebno. U crnoj ili bijeloj varijanti, s frontama ili bez njih, ali i sam raspored i njezin finalni izgled – vaš je siguran izbor jer će se uz pomoć stručnjaka oblikovati baš onako kako vama odgovara.

GODMORGON kupaonica

ENHET kupaonica

ENHET kupaonica

Ormari i prostori za odlaganje često zadaju najveće glavobolje pri uređenju doma. Jer iako bi idealno bilo namijeniti čitavu prostoriju samo za garderobu, većini je to nedosanjani san. IKEA pak nudi rješenje koje će u obliku PLATSA ormara prilagodljivih svakom prostoru ponuditi idealan volumen za odlaganje baš svega. Slaganje elemenata ostavljeno je vama na izbor kako biste maksimalno iskoristili prostor, ali i odredili dostupnost stvari prema osobnim potrebama. Naposljetku, ne morate kombinirati isključivo jednu seriju garderobnih ormara. Dapače, kombinaciji zatvorenih i otvorenih PLATSA ormara možete dodati i jednu od ELVARLI varijanti koja vaše najdraže odjevne komade i dodatke pretvara u oku ugodnu dekoraciju spavaće sobe ili predsoblja.

 

PLASTA ormari

 

PLASTA ormari

ELVARLI ormar

Svi znamo da internetska kupovina nikad neće moći u potpunosti zamijeniti klasično razgledavanje proizvoda prije odabira, posebice kad je riječ o komadima koji će popuniti naš životni prostor. Zato ste dobrodošli i bez najave u razgledavanje izložbenog asortimana koji će vam sigurno pomoći pri odluci i odabiru proizvoda koji će krasiti vaš dom. A kako bi vam kupovina bila što lakša, svoje IKEA favorite možete naručiti odmah u Studiju i pokupiti u IKEA dostavnom centru. Mjesto, vjerujemo, već znate – etaža -1 omiljenog City Centera one Split.

Foto: IKEA

INSPIRIRAJTE SE

Tri savršene kombinacije za jesen sa stilom

Mekani kruh koji nestaje u trenu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići