Influencerice u božićnom shoppingu!

Dvije sasvim različite it djevojke, glazbenica Nika Turković i trendseterica Dora Predojević, uvele su nas u blagdansku kupnju.

Dora je kao komad sezone istaknula popularni teddy kaput, baš kao i oversized komade, od kojih joj se najviše svidio klasični sako kariranog uzorka, jer je, kako kaže, uvijek u modi. Kako to već biva, Dora je u City Centeru one pronašla idealan dar za prijateljicu, ali je kupila dar i sebi! Naime, nije odoljela odličnoj ponudi nakita, koji najviše voli kupovati svojim prijateljicama. „To je trajni dar“, naglasila je. Darove je pronašla i u formi kuglica i začina koji su složeni u prigodni paket, a ono što ju je ponajviše oduševilo je usluga umatanja darova u City Centeru one, koja joj je uštedjela vrijeme i poštedjela je muke.

Nika je pak City Centeru one West pronašla cool gležnjače u tamnozelenoj nijansi, koja joj je omiljena boja i pernatu jaknu, koju je zavoljela tek sada kad uživa u njenoj toplini. Kao mala nije voljela taj tip jakne, iako ju je majka nagovarala da je nosi. Sada je pak svjesna maminog dobrog izbora. U sportskom dućanu pronašla je i genijalan dar, gornji dio trenirke, dok je sebi darovala tenisice za teretanu. A kao posljednji izbor, pronašla je miracle oil za njegu lica, za koji kaže da je najbolja stvar na svijetu i idealan poklon ispod bora.

U videu pogledajte kako su u svojoj shopping avanturi uživale poznate influencerice, koje su točno trgovine obišle i koje su darove pronašle… Zavirite u video i otkrijete zašto je tajna dobrog shoppinga baš u City Centeru one.

INSPIRIRAJTE SE

Obavijena ružem

Ukras na struku

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići