Inspirirani bojama

Monokromatski look vibrantnih nijansi spada u ovosezonske hitove koje jedva čekamo iskušati

Jedan od omiljenih beauty brendova NYX Professional Makeup donosi pregršt iznenađenja, šarmantnih proizvoda i puno, puno boja. A upravo takav je i Born to glow! korektor obogaćen mikro bisernim česticama za osvijetljen izgled, kao stvoren za kamufliranje svih nepravilnosti, hiperpigmentacija i podočnjaka. I što je najbolje od svega, dolazi u čak 24 nijanse tako da možete biti sigurni kako ćete pronaći onu koja vama najbolje odgovara.

NYX, 68,90 kn

Matchy-Matchy palete u sebi kriju šest neodoljivih nijansi sjenila te rumenilo i highlighter koji im savršeno tonski odgovaraju. Dolaze u pet glamuroznih verzija koje obaraju s nogu i samostalno mogu biti onaj S.O.S. beauty proizvod koji uvijek imate pri ruci i koji će vaš dnevni look u trenu transformirati u večernji, pa makar ga morale nanositi i prstima u žurbi.

NYX, 155,90 kn

WOW efekt postignite nanošenjem savršene linije tuša koja će vaše oči učiniti upečatljivijima, a pogled zavodljivijim. Ipak, kako biste izbjegli već viđeni look, ovog proljeća poigrajte se bojama pa ga prilagodite nijansi sjenila i ruža ili budite potpuno divlje i odaberite kontrast, jer, zašto ne?

NYX, 77,90 kn

Mekane usne spremne za poljupce oduvijek su bile na top listi najpoželjnijih ženskih aduta, a odabir pravog ruža gotovo umjetnost. Shout Loud ruževi dat će vašim usnama satenski sloj koji će ih dodatno omekšati. Jedini problem bit će odabrati između 24 nijanse jednu omiljenu, ili tri, ili pet…

NYX, 69,90 kn

Ako niste u timu ruževa, već preferirate sjajila, NYX nudi Butter Gloss – preslatki bestseler koji s polica nestaje brzinom munje, obogaćen s novih 10 nijansi kojima ne možemo odoljeti. Jeste već nabavili svoj?

NYX, 45,90 kn

Sve što vam treba da biste novi makeup look fiksirali na licu i bili sigurni da će trajati i trajati, dolazi u jednoj bočici Setting Spraya, koji je s razlogom MUST-HAVE svake kozmetičke torbice.

NYX, 61,90 kn

Foto: NYX press

Očaravajuće boje na usnama

Back to highschool

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići