Iskoristite Black Friday popuste

I na vrijeme kupite božićne darove

Prije nego što gradovima zavlada božićni ugođaj, na rasporedu je još jedan „blagdan“, i to onaj koji svi ljubitelji shoppinga i dobrih popusta iščekuju željnije nego otvaranje darova na božićno jutro. U pitanju je Black Friday, dan koji smo do prije desetak godina povezivali isključivo s Amerikom, odnosno hollywoodskim filmovima. Sad kad je polako ušao i u našu shopping kulturu, svake godine ovaj datum označavamo na kalendarima. Tako je i ove godine posljednji petak u studenome rezerviran za lude avanture otkrivanja najboljih ponuda naših omiljenih trgovina. I dok će neki popuste iskoristiti za nadopunu vlastite garderobe i one najbližih članova obitelji, drugi će ih iskoristiti za nabavu elektronike po kojoj je ovaj dan i postao toliko popularan. No, bez obzira na to što se nalazi na vašem popisu, savjetujemo da se na njemu nađu i božićni darovi. Prije shoppinga, provjerite popuste koji vas čekaju u City Centeru one West, City Centeru one East i City Centeru one Split.

Vjerujemo kako je i vaša lista imena za darivanje poduža, a želje su iz godine u godinu sve veće, pa zašto onda ne iskoristiti ovaj blagdan popusta za dobar ulov darova?! Osobito onih koji iziskuju najveći izdatak. Ma čak bi i kupnju jednostavnih darova bilo dobro obaviti sada jer prosinac samo što nije stigao. A uz njega obično dolazi i prosinačko ludilo u trgovinama zbog kojeg nerijetko ostanemo bez željenih komada i prisiljeni smo za darove smišljati drugu, čak i treću opciju.

Samsung A 23, Sancta Domenica, 2299 kn (305,13 €)

Garmin, Elipso, 1199 kn (159,13 €)

Čak i ako nemate unaprijed smišljene darove za drage ljude, postoje univerzalne opcije koje će ih, odaberete li ih razmišljajući o stilu i potrebama osobe, jednako oduševiti. Nakit je svakako jedna od opcija i malo je žena na svijetu koje neće obradovati pogled na malu kutijicu koja u sebi krije blještavu čaroliju. Naušnice, ogrlica ili narukvica bit će pun pogodak. Ništa lošiji odabir neće biti ni novčanik koji većina često zanemaruje pri obnavljanju svoje kolekcije modnih dodataka. No, ne zaboravite, novčanik se nikad ne daruje prazan, pa obavezno u pretinac ili džepić ubacite barem jednu kovanicu.

Zaks, 1729 kn (229,48 €)

Samsonite, Maras, 650 kn (86,27 €)

Modne, pa i sportske torbe izvrstan su dar. No, pri odabiru svakako imajte na umu kakav je stil osobe kojoj ćete je darovati. Univerzalna opcija svakako će biti crna nijansa jer će se s lakoćom uklopiti u gotovo svačiju garderobu. Jedino pitanje koje preostaje jest dimenzija torbe. Ako je u pitanju osoba koja voli izlaske i lude provode, svakako radije odaberite manji model, no ako je riječ o praktičnoj osobi, torba srednje veličine, u koju će stati sve sitnice, bit će puno bolji odabir.

Aldo, 540 kn (71,67 €)

Nike, Hervis, 279,99 kn (37,16 €)

Iako su žene poznatije po tome da vole dobru kozmetiku i parfeme, ni muškarci nisu imuni na takve darove. Njega lica i tijela, a i zamaman mirisni trag nemaju rodni predznak. Stoga, poznajete li potrebe i želje koje imaju vaši najmiliji, ovi će darovi biti itekako dobar odabir. Osim toga, darovati možete i osobne favorite za koje vjerujete da će iznenaditi i oduševiti drage vam osobe i na taj način im pokazati koliko mislite na njih.

Filorga, Farmacia, 278 kn (36,90 €)

Giorgio Armani Si, edp 30 ml, dm, 549,90 kn (72,98 €)

Imate li oko sebe zimogroznu obitelj i prijatelje – nema dileme. Kape, šalovi i rukavice, koliko god ih se smatralo klišejom, odličan su odabir koji će sigurno pronaći namjenu, neovisno o tome kome ćete ih darovati – muškarcu ili ženi. Jednako dobar dar bit će i mekane deke kojih nijedna obitelj nema dovoljno. Osobito su poželjne kada su prigodnih boja i uzoraka koji doprinose čaroliji blagdana, a uspješnost odabira dara tim je veća.

Calvin Klein, Fashion&Friends, 599 kn (79,50 €)

Vitapur, 339,90 kn (45,11 €)

*Redakcija ne može garantirati da će navedeni artikli biti na popustu za Black Friday

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

5 najtraženijih beauty proizvoda

Wow dodaci stvoreni za zimu sa stilom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići