It’s fashion, it’s City

Upečatljive fotografije Mladena Šarića predstavljaju novu sezonu u City Centeru one

City Center one lansirao je veliku image kampanju kojom nastoji prikazati sve što kao shopping centar nudi svojim posjetiteljima. Prateći najnovije svjetske trendove, fotograf Mladen Šarić osmislio je snažnu priču, koja ističe brand City Center one i sve njegove prednosti.

Iako je sve ono što posjetiteljima nudi ova shopping meka nemoguće prikazati samo jednom kampanjom, šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici dobro znaju kako su baš u City Centeru one na svom terenu i to u segmentima mode, zabave, kina, sporta te beauty i gastro ponude.

Upravo to u vrlo atraktivnom vizualu prikazuje i nova kampanja It’s Shopping, It’s City!, iza koje se kriju vrhunski kreativci, poput Mladena Šarića koji potpisuje kreativni koncept i fotografije, Saše Joke u ulozi stilista, Milene Maršić, majstorice za kosu te Saše Jokovića, make up virtuoza, dok je Jelena Stanković iz Colors Model Managmenta utjelovila idealnu šopingholičarku.

 

KAMPANJA – IT’S SHOPPING, IT’S CITY!

Top, Yamamay, 159 kn; set 3 prstena, Orsay, 49 kn; crni prsten, Orsay, 49 kn;
eyeliner, Golden Rose, 22,99 kn; ruž Chanel Rouge Allure nr. 104, Müller, 284,90 kn

 

Vizir Under Armour, Intersport, 111,97 kn; suknja Nike, Intersport, 379 kn
top adidas, Top Sport, 299 kn; čarape adidas, The Athlete’s Foot, 99,95 kn;
košarkaški rukavi Nike, Sport Vision, 159 kn; role Firefly, Intersport, 449 kn
hula hop, Intersport, 70 kn; loptice (3 kom), Sport Vision, 49 kn
lopta adidas glider, Sport Vision, 139 kn; reket Head, Intersport, 1159,96 kn

 

 

 

Naočale Ray Ban, Optotim, 938,42 kn; ruž YSL, Müller, 262,90 kn;
lak za nokte O.P.I. Big Apple Red, Müller, 99,90 kn

 

Bluza, Mango, 249,90 kn; hlače, Mango, 249,90 kn; salonke, Aldo, 938,42 kn

 

 

 

Kreativni koncept i fotografija: Mladen Šarić; stilist: Saša Joka; hair stylist: Milena Maršić; make-up artist: Saša Joković; model: Jelena Stanković, Colors Model Management

 

INSPIRIRAJTE SE

Ideje za rođendanski poklon koji će djeca obožavati

Dinamični duo: Zajednički stil mame i djeteta

Met Gala – outfiti inspirirani modnim eventom godine

Kitchen accessories: Praktično, a lijepo!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići