Iz dubina

Likovi poput dupina, rakova i školjki svima su nam dobro poznati, a najviše do izražaja dolaze ljeti

Tako je i ove sezone kad ih možemo pronaći na brojnim odjevnim predmetima, ali i modnim dodacima, notesima, pa čak i u formi sapuna. I zato ne gubite vrijeme i poput pravog kolekcionara prikupite ove neobične i upečatljive artikle.

Jedan od zanimljivijih komada je crvena torbica u obliku raka koja će oduševiti sve ljubiteljice neobičnih torbica i koje će je znati iskombinirati uz prugaste mornarske varijante, ali i pin up točkasti uzorak, primjerice haljine ili hlače cigareta kroja.

Torba, Aldo, 449 kn

Za sve coolerice, tu je lagana košulja s motivom nasmiješenog morskog psa. Odjenite je uz traper suknju ili vruće hlačice, a u elegantnoj varijanti uz bijele hlače.
Ukoliko vam je dovoljan tek detalj da biste bili u trendu, možete se ukrasiti privjeskom dupina. Nositi ga možete uz ključeve ili njime upotpuniti torbu.

Košulja, H&M, 149 kn

Privjesak Thomas Sabo, Krona, 530 kn

Ako ste puni ideja ili pišete pjesme, izvrsno je uvijek uz sebe imati notes kako vam ne bi pobjegla misao. Naravno, neka sve bude u stilu, pa i njegove korice oslikane ribama.
Morski su likovi toliko popularni da sada možete pronaći čak i kuglu za kupanje u formi kornjače.

Notes, Mango, 49,90 kn

Bomba za kupanje Turtle 200 g, Lush, 59 kn

Majica na kojoj se odmah na prvu ne zamjećuje motiv vrlo je upečatljiva, a nosi naravno print raznobojnih ribica. Odličan kontrast činit će joj popularne crvene hlače ili pak uske traperice.

Majica, s.Oliver, 379 kn

I donje rublje se okitilo morskim konjicima, koraljima i školjkama, pa ako ste ljubiteljica morskih dubina, svakako nabavite ovaj neodoljiv top.

Top, Tezenis, 69,93 kn

A kako vaš životni prostor ne bi ostao zakinut za morske motive, ukrasite ga staklenom figurom ribe iz poznate Swarovski radionice.

Ukrasna figura, Swarovski, 2099 kn

https://www.instagram.com/p/BkGAxxCBqHf/?taken-by=louiseroe

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Šarm sportskog looka

Tropski uzorak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići