CITY BREAK: Sve što je potrebno za izlet izvan grada

Weekend mode: ON

Užurbanost svakodnevice često nam ne ostavlja dovoljno vremena za posvetiti se nečemu što nas veseli i opušta. Na svu sreću, postoje vikendi koji su tu kako bismo iskoristili lijep dan na najbolji mogući način.

A postoji li bolja opcija za odmor od izleta u prirodu? Prošećite stazama i šetnicama, okružite se prirodom koja oduzima dah i u trenu vas ispuni energijom. Neovisno o tome gdje se želite zaputiti: u obližnji park s djecom, planinariti ili u biciklističku avanturu, važno je ne zaboraviti ključne stvari koje će vam itekako nedostajati na putu.

Osim želje i dobre volje za rekreacijom i putovanjem, bitno je imati odjeću i obuću koja će biti udobna i nakon višesatnog hodanja, kao i dodaci koji će vam olakšati pustolovinu. Pripremili smo kratki popis komada koje svakako trebate staviti na popis za sljedeći bijeg iz grada.

 

Jednostavno, prsluk je odličan dodatak za promjenjivo vrijeme jer kad krenete u svoj mali ranojutarnji pohod, sunce bi vas nakon nekog vremena moglo poprilično iznenaditi. Birajte nježne tonove koji će se stopiti s ostatkom vaše sportske kombinacije, a džepovi su veliki plus.

Bershka 25,99 €

Ako u ormaru imate tenisice u kojima jedva skoknete do trgovine, znate da one nisu kandidat za odlazak na izlet. Odaberite između modela s debljim potplatima koji će vam olakšati korak i po malo zahtjevnijim stazama.

Highland Creek, Deichman, 34,99 €

Uz to što pokazuje i vremensku prognozu, dobit ćete obavijest da vas netko zove ili da ste dobili poruku, što će vam omogućiti da uz prirodne ljepote malo manje budete pri mobitelu.

Xiaomi, Elipso, 44,90 €

Boca vode s većim kapacitetom krucijalna je stavka svakog izleta. Jedino što morate provjeriti jest to da vam stane u ruksak.

Rosmarino, Vitapur, 14,90 €

 

Sportski ruksak s mnoštvom pretinaca i zatvarača koji će vam omogućiti da lakše dosegnete grickalice koje ste smjestili u samo dno torbe, a pritom vam neće biti uteg na ramenima je junak svakog izleta. Odaberite ih u nijansi koju volite, no nemojte bježati od boja jer ćete ih tako lakše pronaći kako u automobilu, tako i u prirodi.

Salewa, Hervis, 129,99 €

Ne sumnjamo da se za svaki izlet dobro pripremite kad je o hrani riječ, no tu su nesvakidašnje situacije, poput izazovnog posljednjeg kilometra ili jednostavno želja za grickanjem dok ste uzeli pauzu i napravili mini piknik. Tada dobro dođe energetska pločica, stoga ih svakako u jedan od pretinaca pripremite jednu, dvije.

 

Raw, Bio&Bio, 2,59 €

Foto: Pexels

Athleisure estetika

Sportski komadi za djecu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići