CITY BREAK: Sve što je potrebno za izlet izvan grada

Weekend mode: ON

Užurbanost svakodnevice često nam ne ostavlja dovoljno vremena za posvetiti se nečemu što nas veseli i opušta. Na svu sreću, postoje vikendi koji su tu kako bismo iskoristili lijep dan na najbolji mogući način.

A postoji li bolja opcija za odmor od izleta u prirodu? Prošećite stazama i šetnicama, okružite se prirodom koja oduzima dah i u trenu vas ispuni energijom. Neovisno o tome gdje se želite zaputiti: u obližnji park s djecom, planinariti ili u biciklističku avanturu, važno je ne zaboraviti ključne stvari koje će vam itekako nedostajati na putu.

Osim želje i dobre volje za rekreacijom i putovanjem, bitno je imati odjeću i obuću koja će biti udobna i nakon višesatnog hodanja, kao i dodaci koji će vam olakšati pustolovinu. Pripremili smo kratki popis komada koje svakako trebate staviti na popis za sljedeći bijeg iz grada.

 

Jednostavno, prsluk je odličan dodatak za promjenjivo vrijeme jer kad krenete u svoj mali ranojutarnji pohod, sunce bi vas nakon nekog vremena moglo poprilično iznenaditi. Birajte nježne tonove koji će se stopiti s ostatkom vaše sportske kombinacije, a džepovi su veliki plus.

Bershka 25,99 €

Ako u ormaru imate tenisice u kojima jedva skoknete do trgovine, znate da one nisu kandidat za odlazak na izlet. Odaberite između modela s debljim potplatima koji će vam olakšati korak i po malo zahtjevnijim stazama.

Highland Creek, Deichman, 34,99 €

Uz to što pokazuje i vremensku prognozu, dobit ćete obavijest da vas netko zove ili da ste dobili poruku, što će vam omogućiti da uz prirodne ljepote malo manje budete pri mobitelu.

Xiaomi, Elipso, 44,90 €

Boca vode s većim kapacitetom krucijalna je stavka svakog izleta. Jedino što morate provjeriti jest to da vam stane u ruksak.

Rosmarino, Vitapur, 14,90 €

 

Sportski ruksak s mnoštvom pretinaca i zatvarača koji će vam omogućiti da lakše dosegnete grickalice koje ste smjestili u samo dno torbe, a pritom vam neće biti uteg na ramenima je junak svakog izleta. Odaberite ih u nijansi koju volite, no nemojte bježati od boja jer ćete ih tako lakše pronaći kako u automobilu, tako i u prirodi.

Salewa, Hervis, 129,99 €

Ne sumnjamo da se za svaki izlet dobro pripremite kad je o hrani riječ, no tu su nesvakidašnje situacije, poput izazovnog posljednjeg kilometra ili jednostavno želja za grickanjem dok ste uzeli pauzu i napravili mini piknik. Tada dobro dođe energetska pločica, stoga ih svakako u jedan od pretinaca pripremite jednu, dvije.

 

Raw, Bio&Bio, 2,59 €

Foto: Pexels

Athleisure estetika

Sportski komadi za djecu