J.Lo oduševljena modnom ulogom

Laskavu titulu Guess djevojke preuzela je pjevačica Jennifer Lopez, koja tako na pragu petog desetljeća igra glavnu rolu u najnovijoj proljetnoj kampanji koja je ujedno i nadahnuta njome

Svestrana zvijezda i modna ikona Jennifer Lopez nova je Guess djevojka! Tako će nam zgodna Jennifer na najbolji mogući način predstaviti najnoviju proljetnu kampanju koju je režirao Paul Marciano. Fotografkinja Tatiana Gerusova za kadrove se nadahnula životom popularne pjevačice, a atraktivna kampanja snimljena je u luksuznoj vili. Sama J.Lo oduševljena je svojom novom ulogom.

“Kad me Paul Marciano zamolio da postanem nova Guess djevojka, bila sam oduševljena i uzbuđena što sam dio takvog brenda koji volim još od tinejdžerskih dana. Za mene je ogroman kompliment što sam odabrana za kampanju Guess proljeće 2018.”, rekla je Jennifer Lopez, čiji je stil značajno utjecao na samu kampanju. “Jennifer Lopez je san svake Guess djevojke! Ona je izuzetna umjetnica, ikona i simbol senzualnosti”, istaknuo je Paul Marciano, suosnivač tvrtke. Dodao je kako njen utjecaj i dalje raste te kako ova kampanja slavi pojam ženske ljepote, ali i talenta koji se stječu kroz životno iskustvo. Zavirite u zavodljivu i elegantnu kampanju koju je svojom energijom začinila Jennifer Lopez.

Foto: Guess press

INSPIRIRAJTE SE

Posljednje poglavlje

Kombinacije sa splitskih ulica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići