Jeans generacija

Traperice koje su nekad bile isključivo radna odjeća danas su jedan od najomiljenijih odjevnih predmeta, bez kojih je naša svakodnevica nezamisliva

U modu su globalno ušle 60-ih godina prošlog stoljeća, kada su ih nosila djeca cvijeća i to u trapez i kombinezon varijanti. Nakon tog popularnog razdoblja, jeans je sve više ulazio u modu i sve sfere odijevanja. Levi’s i Wrangler samo su neki od kultnih brandova traperica, a danas ih u svojim kolekcijama imaju gotovo svi dizajneri i high street brendovi. No ono što nas sve zanima jest koji modeli će obilježiti novu sezonu i što kažu trendovi.

Ove sezone u fokusu su boyfriend model hlača, bočne pruge preuzete od sportske odjeće te ukrašavanje. Dakle, osim širokih modela, jako su popularne one trapez kroja i visokog struka. Još jedan od popularnih detalja su i nedovršeni, odnosno ‘ofucani’ rubovi nogavica. Već vječno popularne poderane traperice sada će biti upotpunjene vezom i to cvijeća i leptira. Aktualne su i zakovice te biseri, perlice, ali i blještavi kamenčići.

Zara, 199,90 kn

United Colors of Benetton, 189,50 kn

 

Mango, 349,90 kn

 

Ako se pitate koja je boja in, odgovor je – cijela paleta. Proljetna sezona donosi najrazličitije nijanse jeansa, od one najsvjetlije poput neba, preko isprane, zatim ‘špricane’, one indigo, pa sve do crne. Nećete pogriješiti ako odaberete i neku od boja netipičnih za jeans, poput zlaćane, maslinaste ili bijele. Nove kolekcije tek se popunjavaju, a modela je zaista bezbroj pa ćete za svaku priliku sigurno pronaći baš one idealne traperice.

H&M, 349 kn

C&A, 179 kn

New Yorker, 229 kn

s.Oliver, 297,40 kn

Gerry Weber, 479,95 kn

Guess, Peek&Cloppenburg, 1.190 kn

Springfield, 279 kn

Zara, 229,90 kn

Guess, Fashion&Friends, 819 kn

 

Foto: Shutterstock i press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići