Jesen u znaku nude boja

U posljednje vrijeme sve popularnije su nude nijanse kako na očima tako i na usnama. Zaigrajte se novom paletom nude boja, koja dolazi iz Max Factor linije sjenila za oči

Riječ je o novoj Masterpiece Nude paleti s kojom ćete kreirati savršeni jesenski look. Max Factor Masterpiece Nude palete dolaze u dvije verzije: Cappuccino nudes i Rose nudes. Pakiranje sadrži osam nijansi i dvostruki spužvasti aplikator za lakše nanošenje. Savršeno kombinirana sjenila, od svijetlih do zagasitih neutralnih nijansi za bezbroj makeup kombinacija. Lako se nanosi pomoću spužvastog aplikatora ili jagodice prsta te se ne morate brinuti oko ostataka makeupa ispod očiju.

 

Paleta sadrži baršunaste multi-dimenzionalne teksture: mat, sedefaste i svjetlucave. Formula sjenila je zapečena što omogućava bolju pigmentaciju. Kreirajte dnevni neutralni ili večernji, jače naglašeniji makeup look i sigurni smo da ćete privući poglede.

 

MAX FACTOR MASTERPIECE NUDE PALETA

 

 

 

Max Factor Masterpiece nude palete potražite u Müller trgovini City Centera one Zagreb East i West te Split po cijeni od 139,99 kn.

 

Autor: Maja Ješić