Jesen u znaku nude boja

U posljednje vrijeme sve popularnije su nude nijanse kako na očima tako i na usnama. Zaigrajte se novom paletom nude boja, koja dolazi iz Max Factor linije sjenila za oči

Riječ je o novoj Masterpiece Nude paleti s kojom ćete kreirati savršeni jesenski look. Max Factor Masterpiece Nude palete dolaze u dvije verzije: Cappuccino nudes i Rose nudes. Pakiranje sadrži osam nijansi i dvostruki spužvasti aplikator za lakše nanošenje. Savršeno kombinirana sjenila, od svijetlih do zagasitih neutralnih nijansi za bezbroj makeup kombinacija. Lako se nanosi pomoću spužvastog aplikatora ili jagodice prsta te se ne morate brinuti oko ostataka makeupa ispod očiju.

 

Paleta sadrži baršunaste multi-dimenzionalne teksture: mat, sedefaste i svjetlucave. Formula sjenila je zapečena što omogućava bolju pigmentaciju. Kreirajte dnevni neutralni ili večernji, jače naglašeniji makeup look i sigurni smo da ćete privući poglede.

 

MAX FACTOR MASTERPIECE NUDE PALETA

 

 

 

Max Factor Masterpiece nude palete potražite u Müller trgovini City Centera one Zagreb East i West te Split po cijeni od 139,99 kn.

 

Autor: Maja Ješić

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići