Jesenski modni velikan

Kultni komad bez kojeg je jesenska moda nezamisliva

Duga i burna povijest balonera možda i nije toliko poznata, a nekima ni previše bitna, no taj je komad redovni stanar garderobe svake žene. Jednostavan, praktičan, a opet tako poseban, stekao je kultni status i postigao da je bez njega prijelazno, a pogotovo kišno razdoblje nezamislivo. Od vremena prvih Burberryjevih balonera prošlo je mnogo sezona koje su donijele nove boje, uzorke i forme, ali ljubav prema ovom komadu odjeće ostala je nepromijenjena.

I ove jeseni ponuda vrvi neodoljivim primjercima omiljenog komada, ali i dalje ponudu predvode klasično dvoredno kopčanje i elegantan remen stegnut u struku. Omiljena bež boja sveprisutna je varijanta koju smo naviknuti vidjeti na baloneru. No, ove sezone tron ipak preuzima nježno plava nijansa koja se polako promakla u jednu od must-have boja sezone. Ako ipak igrate na sigurno, uz tople zemljane tonove svog ćete favorita sigurno pronaći i u tamnosivoj boji koja će se odlično uklopiti u gotovo svaki jesenski outfit.

 

Orsay, 489,90 kn

Stradivarius, 299,90 kn

Mango, 549,90 kn

Ako ste poželjele blagi pomak od tipičnog modela, ali ne i forme, odaberite baloner s jednostrukim kopčanjem. Maslinastozelena boja balonera podići će bazični outfit s trapericama na cool razinu, a u kombinaciji s robusnim čizmama na vezanje dat će mu edgy prizvuk. Standardna crna boja balonera najbolji je izbor za svaki dan. Jednostavno se kombinira sa svakom osnovom, od elegantnih hlača pa do suknje ili haljine. A romantična prljavo bijela boja u kombinaciji s elegantnom trakom umjesto klasičnog remena daje dozu ženstvenosti ovom primarno muškom odjevnom komadu.

Tom Tailor, 750 kn

C&A, 299,90 kn

Orsay, 429,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Instagram kombinacije za jesen sa stilom

Jedna haljina na dva načina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići