Kako se odjenuti za posao na +30?

Donosimo 3 prijedloga

Ljeto u gradu ni za koga ne predstavlja veliku sreću. Promatrati fotografije prijatelja i poznanika koji se kupaju i sunčaju dok po užarenom asfaltu putujemo na posao čine odbrojavanje dana do početka godišnjeg odmora još težim. No, jedan od najvećih izazova predstavlja jutarnje odijevanje kad znamo da će dnevne temperature prijeći 30 °C, a da poslovno okruženje i dalje nameće određene standarde u odijevanju. Kako pomiriti ove dvije stavke i pritom izgledati stylish – saznat ćete u nastavku…

Prirodni materijali

Koliko god puta ponavljali, ne možemo dovoljno naglasiti kolika je važnost materijala od kojih je odjeća izrađena. To se posebno odnosi na ljetnu garderobu koja bi trebala u najvećem postotku sadržavati prirodne materijale koji su prozračni, čak i oni komadi dugačkih rukava. Najbolji takav saveznik za elegantne ljetne kombinacije svakako je lan, osobito u formi odijela sastavljenog od hlača i sakoa klasična kroja, uz koje ćete biti sigurni da ste uvijek dobro i primjereno odjeveni. Osim toga, uložite li u kvalitetnu bež ili maslinastozelenu varijantu, dobit ćete nepogrešiv outfit koji će vas služiti godinama.

Sako Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion, 500 € (3767,25 kn); natikače, Nine West, 56,25 € (423,82 kn); hlače Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion, 300 € (2260,35 kn); sat Beverly Hills Polo, Watch Centar, 107 € (806,19 kn); naušnice, Zaks, 558,40 € (4207,26 kn); torba, Mango, 45,99 € (346,51 kn)

Bijele nijanse

Svima je već veoma dobro poznata činjenica da svijetli tonovi, za razliku od tamnih, apsorbiraju manje sunčevih zraka. Zato biste, barem dnevne outfite, trebali bazirati na što svjetlijim bojama, a najbolji će odabir svakako biti bijele nijanse. Bilo da se odlučite za čistu, zasljepljujuću bijelu ili neku od „prljavih“, odnosno off white varijanti, dobit ćete prozračnu i chic kombinaciju. Dugačke hlače nalik onima od odijela odličan su poslovni komad jer će se jednostavno spajati sa svakim topom. Od košulje dugih rukava za potrebe poslovnih sastanaka sve do razigranog T-shirta za casual petak, ove ćete hlače moći nositi u svakoj prigodi.

Miris Terre de Lumiére L’Eau edt 50 ml, L’Occitane, 62,50 € (470,91 kn); cipele, Aldo, 89 € (670,57 kn); narukvica, Swarovski, 106,84 € (805 kn); hlače, Zara, 29,95 € (225,66 kn); majica, Desigual, 59,95 € (451,69 kn); torba, Mango, 39,99 € (301,30 kn)

Široki krojevi

Predimenzionirani i ležerni odjevni komadi jedni su od vodećih urbanih trendova posljednjih nekoliko sezona. No, oni nisu samo pomodni krojevi za mlađe generacije nego su i izvrsni modni partneri za ljetnih vrućina. Naravno, u kontekstu poslovne garderobe bit će potrebno ulaganje u elegantnije varijante koje će pomiriti ležernost i poslovni dress code. Tu će vam pomoći kombinezoni jer će, baš poput haljina, ponuditi prozračnost u profinjenom izdanju. Savjetujemo da pri odabiru ljetnog kombinezona najveću pozornost usmjerite na rukave. Kratke varijante, kao i modeli s bretelicama bit će izvrsni za vruće dane, ali će zahtijevati da u pričuvi imate i sako kojim ćete pokriti ramena u prigodama koje to zahtijevaju.

Sat Rosefield, Watch Centar, 120 € (904,14 kn); sandale, Mango, 22,99 € (173,22 kn); kombinezon, H&M, 49,99 € (376,65 kn); sunčane naočale Ray-Ban, 206 € (1552,11 kn); naušnice, Zlatarna Dodić, 275 € (2071,99 kn); torba, Mona, 187,90 € (1415,73 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni i beauty ljetni aduti

Počela su ljetna sniženja!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići