Kaubojski stil ne odnosi se isključivo na obuću

Nova sezona = novi trendovi

Kaubojske čizme svake se jeseni iznova vraćaju na scenu i čini se kako iz godine u godinu dobivaju na popularnosti. Niti ova sezona nije iznimka, ali je po pitanju čitave estetike koja je ponovno došla u fokus. Povratkom trendova koji su se nosili prije dvadesetak godina vratio se i kaubojski stil koji se u ono vrijeme često mogao vidjeti na brojnim zvijezdama. Od svakodnevnih paparazzo fotki sve do crvenih tepiha, kaubojska je estetika bila jedna od popularnijih u ono vrijeme. Zato smo pripremili tri inspiracije kako ovaj maštoviti stil isfurati u modernom izdanju.

U tipičnim okvirima koji su u svakodnevnoj modi ostali prisutni i kroz protekle godine nije se puno mijenjalo. Osnovu i dalje čine dobar par traperica u modrim nijansama i kaubojke. Ovisno o kroju traperica, u ovoj će se kombinaciji jednako dobro nositi i gležnjače, ali i visoki modeli koji sežu do koljena. Ostatak ove ziheraške kombinacije činit će bijeli T-shirt s printom i kožna jakna koja je neizostavan jesenji komad. Jedino pravilo kojeg biste se trebali držati u ovoj kombinaciji je koordinacija boja na komadima. Tako ako ste se odlučili za smeđe kaubojke, neka i jakna bude u istom spektru.

T-Shirt, Terranova, 59,90 kn (7,95 €); čizme Creator, Mass, 699 kn (92,77 €); traperice, H&M, 188,29 kn (24,99 €); naušnice, Zlatarna Dodić, 850 kn (112,15 €); jakna, C&A, 376,65 kn (49,99 €); sat Beverly Hills Polo, Watch Centar, 724 kn (96,09 €)

Traper kombinezon idealan je predstavnik kaubojskog stila. Ovaj moćan komad inspiriran muškom radnom odjećom u isto vrijeme može biti i nevjerojatno ženstven. Želite li ga stilizirati u western smjeru, uz kaubojke neizostavan će biti kožnati remen s masivnom kopčom u srebrnom ili zlatnom premazu. Osim što će biti odlična poveznica s čizmama, dodatno će naglasiti figuru, samim time ističući ženstvenost kombinacije. Planirate li ovaj outfit nositi kao casual poslovni look, podignite ga elegantnijom torbom. No posebnu pozornost obratite na spoj boja i za skladan look uparite boju torbe s onom na čizmama.

Remen, H&M, 112,94 (14,99 €); čizme, Zara, 699,90 kn (92,89 €); kombinezon, Mango, 449,90 kn (59,71 €); sat Beverly Hills Polo, Watch Centar, 701 kn (93,04 €); torba, Aldo, 670 kn (88,92 €)

Kaubojski stil ne mora nužno biti urbanog ili country prizvuka. Dapače, može biti izrazito seksepilan zamijenite li traperice mini suknjom. U ovoj kombinaciji visoke će kaubojske čizme biti apsolutni must-have koji će spojiti dva trenda. Jasno, traper je i ovdje neizostavan, ali na statement jakni koja na rubovima nosi primjetno krzno. Ovaj model jakne, bez obzira na to je li riječ o traperu kao bazi ili nekom drugom materijalu, bio je iznimno popularan kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih te će stoga dati izvrstan retro pečat outfitu. Uz ovako zanimljiv komad ostatak outfita neka bude neutralan, crna i bijela bit će najbolje opcije i primiriti dojam čitave kombinacije.

Naušnice, Zlatarna Dodić, 1380 kn (183,16 €); čizme, Mango, 699,90 kn (92,89 €); T-shirt, Terranova, 59,90 kn (7,95 €); torba, Aldo, 560 kn (74,32 €); jakna, H&M, 376,65 kn (49,99 €); suknja, C&A, 195,70 kn (25,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ultimativna inspiracija za odličan retro izgled

Kraljevska boja za početak jeseni

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići