Kimono u dnevnom izdanju u kojem ćete biti zamijećene

Sezona ljetovanja još uvijek traje, a mi imamo sjajne prijedloge što nositi na plažu!

Dok se većina nas vratila u ured i pospremila svoje kupaće kostime, kimona i ostale ljetne rekvizite na dno ladice do idućeg ljeta – sezona ljetovanja još traje i velik broj vas tek krajem kolovoza ili početkom rujna planira svoj odmor. Za sve vas danas donosimo jako chic kombinacije za odlazak na plažu u kojima ćete biti apsolutna kraljica stila, gdje god se pojavile! U prvom planu naših odjevnih kombinacija koje smo osmislili za vas su još uvijek jako popularni kaftani i kimona – must-have svakog ljeta, komad koji je stvoren za ljetovanje i brojne chic kombinacije.

Tražite li sofisticiran look s naglaskom na sve vodeće trendove, vaš izbor pada na elegantan kimono u crnoj boji koji se sjajno slaže s kupaćim kostimom u bilo kojoj nijansi. Onaj u boji cigle naš je favorit jer sjajno naglašava lagano osunčani ten i može se divno uklopiti uz primjetnu torbu, jarki ručnik i sve ostale sitnice koje nosite sa sobom na plažu.

Gornji dio kupaćeg kostima, Calzedonia, 117,50 kn; donji dio kupaćeg kostima, Calzedonia, 77,50 kn; ručnik, United Colors of Benetton, 239 kn; torba, Carpisa, 189 kn; natikače Birkenstock, Office Shoes, 839 kn; kimono, Mango, 299,90 kn

Izdanje u kojem ćete biti glavna fashionistica na plaži dolazi u verziji jarkih boja i šarenih uzoraka. Ljeti obožavamo primjetne i jake boje, pogotovo u ležernim situacijama u kojima možemo pustiti mašti na volju. Uskočite u svoj šareni kupaći kostim i preko njega prebacite fini kimono od lana u savršenoj nijansi narančaste boje. Poigrajte se primjetnim modnim dodacima koji također mogu biti u vibrantnoj paleti boja!

Sunčane naočale, Nicole Marie, 200 kn; gornji dio kupaćeg kostima, Yamamay, 229 kn; donji dio kupaćeg kostima, Yamamay, 129 kn; torba, Carpisa, 150 kn; japanke Ipanema, Office Shoes, 87,20 kn; kimono, Zara, 199,90 kn

Nismo zaboravili na sofisticirane dame koje nisu na ti s bojama. Njima smo osmislili bijelu kombinaciju koja je upotpunjena modnim dodacima nježnih tonova. Preko svog bijelog kupaćeg kostima prebacite seksepilan bijeli kimono, a na glavu stavite još uvijek jako popularan bucket hat.

Sunčane naočale, Nicole Marie, 200 kn; kupaći kostim, Oysho, 229,90 kn; šešir, H&M, 79,90 kn; torba, Mango, 169,90 kn; natikače Tommy Hilfiger, Office Shoes, 370,30 kn; kimono, New Yorker, 119 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

5 modnih dodataka za trendi kraj ljeta

Xiaomi od sada i u City Centeru one West

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići