Životinjice kao modni dodatak

Preslatki likovi najrazličitijih životinja preselili su se u dječji svijet i to u formi detalja

Tako sada možete pronaći cool liju u varijanti kofera, deku medvjedića i slično. Torbica koja će osvojiti simpatije djevojčica svakako je ona s likom majmunčića u koju će moći staviti omiljene sitnice, poput balzama za usne, čokoladice, maramica.

Torbica, Froddo, 99,90 kn

Za dugu i hladnu zimu tu je genijalna topla kapa nadahnuta popularnim sobom u nijansama koje vole dječaci – sivoj i plavoj.

Kapa, Baby Center, 48,99 kn

Mališane će sigurno razveseliti i papuče u obliku plišanaca, poput onih čvrstih u formi lava ili onih nešto laganijih koje nalikuju na malene psiće. Najbolje je kod ovih papuča to što će ih rado nositi i ona djeca koja uporno hodaju bosa.

Papuče, Deichmann, 79 kn

Papuče, H&M, 49,90 kn

Meka, ali i topla deka također je zanimljivo rješenje za one najmlađe, a dolazi s likom medvjedića. Tako će mama nositi teddy bundu, a dijete u kolicima teddy dekicu!

Deka, Magic Baby, 249,90 kn

Neodoljiv kofer za dječicu koja često putuju inspirirala je popularna šumska životinja lija, koja je odigrala značajne uloge u nezaboravnim dječjim knjigama Ježurka Ježić i Mali princ.

Kofer Samsonite, Maras, 830 kn

Još jedan od popularnih modnih dodataka je i obruč za kosu koji sada nosi uši omiljenog plišanog medvjedića.

Obruč za kosu, Zara, 29,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Puf jakne

Pet komada za savršen stil

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići