Ključni su retro remenčići

Neodoljive moderne interpretacije kultnih Mary Jane cipela

Malo je modela cipela koje jednako dobro pristaju ženama u baš svakoj životnoj dobi. Neovisno o tome o komu je riječ, o djevojčici koja tek uči prve korake ili gospođa u godinama, Mary Jane model cipela pristajat će baš svakoj. Ovaj je model od svog nastanka, početkom 20. stoljeća, promijenio mnoga lica, no njegova je osnova ostala ista. Tanki remenčić koji se kopča po sredini rista prisutan je i danas te jednako osvaja kao i onda kad se prvi put pojavio u ponudi. No, za razliku od crne i crvene klasike s malom block potpeticom, današnji su modeli puno maštovitiji i primjetniji. Izdvojili smo favorite!

Balerinke su se vratile među ključne trendove u obući. Nekima su omiljene, a nekima su omražene, no kojoj god skupini pripadate, ne možete osporiti njihovu svestranost i praktičnost. One nisu samo udoban model koji je odlična zamjena za visoke potpetice nego ih je moguće kombinirati u gotovo svakom dnevnom ili večernjem looku. Međutim, uz dodatak jednog malog remena dobivaju novo lice koje postaje zanimljivo čak i onima koji odbijaju i samu pomisao o balerinkama. Bez obzira na ono što ćete odabrati – bazični crni model s klasičnim remenom ili neku od primjetnijih varijanti – nećete pogriješiti. Remen u obliku lanca za pomalo edgy prizvuk ili pak malo viša block potpetica bit će pun pogodak za stylish efekt.

Massimo Dutti, 79,95 € (602,38 kn)

Deichmann, 19,99 € (150,61 kn)

Sergio Bardi, CCC, 68,87 € (518,90 kn)

Volite li retro dojam koji ostavlja ovaj model, ali se ipak želite malo odmaknuti od klasike, ove ćete sezone doći na svoje. Ponuda u trgovinama bogatija je nego ikad, a osim što možete birati boju svojih novih miljenica, na raspolaganju su vam i razni modeli. Tako ćete za chic look koji odiše bezvremenskom klasikom pronaći varijante u neutralnoj boji s tankom potpeticom. Model koji je preuzeo osnovu salonke i dodao remenčić donosi savršen balans klasike i elegancije te praktičnosti i udobnosti. Za trendi prizvuk najbolji odabir bit će Mary Jane varijanta s visokom block potpeticom. Dolaze u izdanjima s platformom i bez nje, a možete birati varijante okruglog ili blokovskog dizajna, čak i modele s prednjim dijelom u obliku špica.

Tamaris, Mass, 69,99 € (527,34 kn)

Aldo, 99 € (745,92 kn)

Zara, 39,95 € (301 kn)

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Nose se full length hlače

I dalje omiljeni – prsluci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići