Knjige koje će vas napuniti energijom

Branko Matijašević donosi naslove za prve jesenske dane

Ljeto se polako približava svom kraju. Dani postaju sve kraći, a pažljiv će promatrač uočiti već mnogo otpala lišća ispod drveća. Vrijeme godišnjih prošlo nam je kroz ruke poput pijeska s plaže i sada se moramo vratiti u stvaran život. Nekima to gotovo automatikom oduzima suncem i morem stečene zalihe energije, no ne treba biti tako. Izabrali smo nekoliko naslova koje će vas prije jesenjih hladnoća napuniti mentalnim vitaminom D te ćete svježije dane moći iskoristiti u potpunosti puni energije i radosti.

Ti si opasna faca – Jen Sincero

Vesela naslovnica unutar korica skriva novi bestseler na domaćem tržištu. Autorica velikih hitova, svjetska putnica i savjetnica za uspjeh Jen Sincero donosi nam ovaj osvježavajuće zabavan vodič u kojem nam u dvadeset sedam poglavlja servira upravo toliko slasnih, urnebesnih i nadahnjujućih priča, obilje mudrih savjeta i jednostavnih vježbi.

Uz pokoju psovku, pomoći će nam prepoznati i promijeniti vlastita štetna uvjerenja i ponašanja, stvoriti život koji će nas inspirirati na pobjede te nam pokazati kako napokon zaraditi dovoljno novca (kao da ikad može biti dovoljno, no i to je pokriveno u knjizi). Hoću knjigu, 129 kn

Metoda Wim Hof – Wim Hof

Wim Hof, poznat i kao Ledeni Čovjek, drži više svjetskih rekorda u podvizima izdržljivosti i izlaganja hladnoći, a njegova je misija preobraziti način na koji živimo podsjećajući nas na našu istinsku moć i svrhu.

Dobrobiti metode Wim Hof koju sada primjenjuju milijuni ljudi potvrdilo je osam sveučilišnih istraživačkih studija, a ova će vas knjiga upoznati s tehnikom kojom se svi mogu koristiti – mladi i stari, bolesni i zdravi – kako bi povećali kapacitete snage, vitalnosti i sreće. U najboljem slučaju, knjiga koja mijenja život. U najgorem, izvrsna priprema za nadolazeću zimu. Hoću knjigu, 125 kn

Knjiga koja će promijeniti vaše mišljenje o mentalnom zdravlju – Nathan Filer

Vjerujemo da ste ponekad pomislili da ste ludi. Ova knjiga donosi pregled svega što o mentalnom zdravlju trebate znati, a vrlo će vas vjerojatno uvjeriti kako je – unatoč povremenim padovima – s vama sve u najboljem redu. Čovjek je složeno biće i koliko se god trudili proniknuti u tajne ljudskoga uma, čini se da nam izmiču. To dovodi do brojnih predrasuda, čak i među znanstvenicima, koje uvijek iznova ograničavaju veliki misterij ljudske psihe.

Polazeći od onoga što se tradicionalno smatra središtem psihijatrije: dijagnoze i tretiranja shizofrenije, Filer u svojoj hvaljenoj knjizi tumači teorije oko kojih se lome koplja, osporava tvrdokorne, pogubne mitove pomažući nam da se otvorimo prema novim spoznajama o tome što to znači biti “lud”. I što znači biti čovjek. Hoću knjigu, 129 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ikona stila Jane Birkin kao vječna inspiracija

Xiaomi od sada i u City Centeru one West

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići