Desigual jakna za svaki karakter

Boje simboliziraju mnogo toga, a vaš će odabir reći puno o vašem karakteru

Kožna jakna jedan je od omiljenih jesenskih komada. Dolazi u mnoštvu krojeva i boja u kojima uvijek izgleda potpuno drugačije. A svaka od tih boja govori ponešto o osobi koja ju nosi. Pronađite jakne čije boje najbolje opisuju vas i vašu prijateljicu, skoknite na Facebook stranicu City Centera one jer vas ondje u suradnji s brendom Desigual čeka genijalna nagradna igra. A za sudjelovanje u nagradnoj igri trebat će vam i savjeti koji donosimo u tekstu, stoga ga pažljivo pročitajte.

Crvenu će odabrati strastvene žene koje se ne boje izravnosti. One odvažno kroče kroz život i ne boje se istaknuti u masi. No, u suštini su prikrivene romantičarke koje žude za ljubavnom pričom kao iz filma.

Desigual, 636,30 kn

Žuta će biti izbor veselih i maštovitih žena. Njihova je glavna misija, baš poput sunca, obasjavati živote svih koji je okružuju. Ne dopuštaju da je itko oko njih loše volje te će u svakoj situaciji pronaći pozitivnu stranu.

Desigual, 636,30 kn

Bež je boja koja će privući smirene djevojke. Njihove su glavne karakteristike jednostavnost i praktičnost jer nemaju vremena za kompliciranja i drame. Upravo zato biraju basic komade koji će ih jednostavno pratiti kroz život.

Desigual, 636,30 kn

Prljavobijela rezervirana je za sve nježne romantičarke koje se ne boje živjeti po svojim pravilima. Za razliku od žena koje biraju crvenu, one se ne boje svijetu pokazati svoju romantičnost. No zapravo su poprilično konkretne i ne pristaju na kompromise.

Desigual, 636,30 kn

Žene koje cijene klasičnu eleganciju za sebe će odabrati crnu boju. I dok njihov izbor na prvu djeluje obično, njihov je karakter sve samo ne to. Krasi ih velika snaga, ali i mistika koja im omogućuje da kroz život kroče obavijene velom tajne.

Desigual, 909 kn

Energične i tople, žene koje nose narančastu vole privlačiti pažnju koju zadržavaju zaraznim entuzijazmom. Obožavaju biti u centru pozornosti pa će zato svojim odabirom odjeće uvijek iskakati iz mase. One ne pristaju na ustaljena pravila i ne mare za tuđe mišljenje.

Desigual, 909 kn

Druželjubive žene koje obožavaju biti okružene ljudima za sebe će odabrati zelenu nijansu kožne jakne. Toliko su opuštene da vrlo lako sklapaju nova poznanstva i prijateljstva. Oko sebe stvaraju pozitivnu atmosferu u kojoj se baš svatko osjeća ugodno.

Desigual, 909 kn

Tamnoplava nijansa bit će izbor samopouzdanih djevojaka koje vole imati kontrolu nad svakim aspektom svog života. Iako će u početku ostavljati dojam osobe koja ne preza ni pred čime kako bi došla do uspjeha, poprilično je smirena i staložena.

Desigual, 636,30 kn

Pouzdane žene koje cijene prirodu za sebe će odabrati smeđu boju. Njihova je misija osigurati stabilnost u svome životu i životu svojih bližnjih. Karakter im je čvrst te ih je jako teško izbaciti iz tračnica koje vode ka njihovu idealnu životu.

Desigual, 909 kn

Žene koje se ne boje pokazati svoj borbeni duh i snažan osjećaj za preživljavanje odabrat će maskirnu varijantu. One su uspješne i bore se za ono što žele i one koje vole. Iako jako teško puštaju nove osobe u svoj život, jednom kad to učine otkrit će kako u stvari kriju nježnu dušu.

Desigual, 636,30 kn

PS – ako vam ovih dana nedostaje kreativnosti, nema veze! Jednostavno napravite Amig@ karticu u Desigual poslovnici u City Centeru one West i ostvarite 10% popusta na jaknu koju želite.

Foto: Desigual PR

INSPIRIRAJTE SE

Njegov jesenski odabir

Must-have jesenski komadi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići