Kožne kombinacije za stilski pogodak

Odvažite se za leather on leather outfite

Jedan od hot komada koji su nas osvoji ove modne sezone definitivno su oni kožni. Nekada samo dio supkulturne mode u leather on leather kombinacijama, danas su dio mainstreama i obožavamo ih. Od zvijezda koje su ih isfurale u večernjim izdanjima do fashionistica, outfiti u kojima koža vodi glavnu riječ stvoreni su za moćni dojam. Odlično će funkcionirati i u dnevnim i večernjim prilikama, a zahvaljujući klasičnim nijansama s lakoćom ćete ih kombinirati s detaljima u upečatljivom izdanju.

Mini kožna haljina u dnevnom casual looku savršeno će funkcionirati odjenete li ju na prugastu majicu. Kožna jakna u ovom izdanju nezaobilazna je, kao i chunky visoke čizme koje će vam osigurati toplinu. Monokromatsku kombinaciju razbijte detaljima u it nijansi. Ljubičasta mini torbica i naušnice bit će genijalan par ovoj kombinaciji.

Jakna Review, Peek & Cloppenburg, 379,95 kn (50,43 €); naušnice, H&M, 52,67 kn (6,99 €); majica, H&M, 112,94 kn (14,99 €); haljina, Mango, 249,90 kn (33,17 €); torba, Aldo, 490 kn (65,03 €); čizme Steve Madden, Mass, 999 kn (132,59 €)

Kad je u pitanju gradski look, kombinacija kožne minice i trench coata pun je pogodak. Outiftu dodajte čizme do koljena s potpeticom, a sve ublažite puloverom u nježnoj nijansi. Istovremeno seksepilan i elegantan, outfit će biti super rješenje planirate li ranovečernji odlazak na piće. Ne zaboravite na detalje u vidu prugaste torbe ravnih linija i zlaćanih naušnica koje će dati dozu profinjenosti cijelom looku.

Suknja, Mango, 249,90 kn (33,17 €); baloner, Bershka, 449,90 kn (69,35 €); pulover, H&M, 225,96 kn (29,99 €); naušnice, Mango, 99,90 kn (13,26 €); torba, Aldo, 690 kn (91,58 €); čizme Les Autres, Mass, 1599 kn (212,22 €)

All black outfiti stvoreni su za leather on leather izdanje. Kožni sako i hlače bit će cool pomak za poslovni outfit. Dozu razigranosti donijet će majica s aplikacijama, a udoban korak chunky gležnjače. Mini torbica s prizvukom 90-ih unijet će dozu retra, a srebrne naušnice neobičnog dizajna ženstveni touch.

Sako Review, Peek & Cloppenburg, 549 kn (72,86 €); hlače Montego, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn (61,05 €); majica, Desigual, 369 kn (48,97 €); naušnice, Mango, 79,90 kn (10,60 €); torbica, Replay, 1270 kn (158,56 €); gležnjače, Aldo, 940 kn (124,76 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

OFFICE RULES by Saša Joka

Zaboravite moto klasiku – ovo su ključne kožne jakne

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići