Kristalna preobrazba Swarovski kristala

Glamurozni sjaj

Swarovski donosi novu kolekciju kristalnog nakita, objedinjenu pod nazivom Crystal Metamorphosis. Povezujući transformativnu moć umjetnosti s transformativnom moći modnih dodataka, Giovanna Engelbert, kreativna direktorica, preuzela je koncept metamorfoze iz mitologije. Ekstravagantnim, egzotičnim i zagonetnim nakitom želi potaknuti radost i samopouzdanje svih koji će ga nositi.

Inspiracija mitskih likova i austrijskih korijena

Nova kolekcija inspirirana je i utjelovljena u skupini jedinstvenih likova, koji otkrivaju čuda mašte i predstavljaju nepogrešiv Swarovski savoir-faire, poput leptira, papige, anansa i kornjače. Upravno oni predstavljaju neke od najpoznatijih linija nakita, kao što su Florere, Idyllia, Gema i Dextera. Drugi izvor inspiracije je palača Schönbrunn, rezidencija austrijske carice Marije Terezije. U tom raskošnom zdanju možete naići na brojne zidne slike s prikazima fantastičnih staništa biljki i životinja koja u stvarnom svijetu nikada ne bi dijelila zajednički prostor za život. Te slike inspirirale su stvaranje čarobnog kristalnog vrta u kojem vrlo različite vrste žive zajedno, unoseći time duh fantastične egzotike u ovu kampanju.
Stoga je i namjera ove kampanje predstaviti kristalni nakit kao sredstvo preobrazbe koje će iz nas izvući ono najbolje i neočekivano.

Bogati sjajni zeleno-zlatni tonovi

Ako volite nizove kristala, osvojit će vas Millenia narukvica i odgovarajuća ogrlica sa simetrično raspoređenim smaragdnim kristalima − za ljubitelje klasike.

Swarovski narukvica Millenia, 265,45 € ( 2.000,00 kn)

Swarovski narukvica Millenia, 398,17 ( 3.000,00 kn)

 

Ako želite otići korak dalje, odlučite se za okrugle naušnice s odvažnom zlatnom karikom u obliku lanca, koje možete kombinirati s odgovarajućom narukvicom i ogrlicom, čiju bazu također predstavlja zlatni lanac spojen sa zelenim kristalima.

Swarovski okrugle naušnice Millenia, 192,45 € (1.450,00 kn) 

Swarovski narukvica Millenia, 218,99 € (1.650,00 kn) 

Swarovski narukvica Millenia, 331,81   (2.500,00 kn) 

Buntovan, ali elegantan industrijski stil

Dextera nakit zadržava se na poznatijim, jednostavnijim oblicima, poput tanjeg ili debljeg kruga, isprepletenih krugova ili lanca, koje ponegdje krase bijeli kristali manjih i većih dimenzija. Lančići su savršeni za layering i čine prekrasnu kombinaciju sa lančićima iz Millenia linije.
Tu su i vrlo moderne i elegantne ear cuff naušnice koje, savršeno utjelovljuju buntovan, ali elegantan stil.

Swarovski ogrlica Dextera, 769,79   (5.800,00 kn) 

Swarovski privjesak Dextera, 165,90  (1.250,00 kn) 

Swarovski privjesak Dextera, 105,51  (795,00 kn) 

Swarovski naušnice Dextera, 192,45   (1.450,00 kn) 

Swarovski naušnice Dextera large, 218,99   (1.650,00 kn) 

Swarovski narukvica Dextera M, 192,45   (1.450,00 kn) 

Simbolika obavijena kristalnim sjajem

Djetelina kao simbol sreće i žabica kao simbol bogatstva je par likova iz Swarovski Idyllia magične priče inspirirane prirodom. Leđa žabe ukrašena su kristalima, a svaki je detalj dokaz besprijekornog umijeća izrade.
Ako preferirate jednostavniji dizajn, odlučite se za nenametljivi motiv djeteline na nježnom lančiću. Možete ih kombinirati s naušnicama ili narukvicom s motivom djeteline.

Swarovski privjesak Idyllia, 218,99 (1.650,00 kn) 

Swarovski stud naušnice Idyllia, 125,42 (945,00kn) 

Swarovski narukvica Idyllia M, 105,51 (795,00 kn)

Swarovski narukvica Idyllia M, 371,62  (2.800,00 kn)

Metamorfoza nakita

Jedan od najekstravagantnijih dijelova ove linije je body chain, odnosno lanac za tijelo. Izgleda nevjerojatno glamurozno i transformira najjednostavniji outfit u umjetničko djelo.

Swarovski, body chain Dextera, 398,17   (3.000,00 kn)

Izdvajamo i višefunkcionalnu narukvicu koja se može nositi i oko gležnja, što posebno očaravajuće izgleda na nozi uz svečane ili večernje haljine i suknje.

Swarovski narukvica i nanogica Dextera, 165,90  (1.250,00 kn)

 

Ova raskošna kampanja reinterpretirala je one uobičajene detalje iz svijeta prirode. Ponegdje nadahnuta samo moćnom kombinacijom boja i simbolikom određenih oblika, kao što je to u slučaju linije Millenia. Ponegdje inspirirana čistom snagom zlata u svim formama nakita, kao što je to s linijom Dextera. Nova kolekcija Crystal Metamorphosis, inspirirana fantastičnom prirodom, objedinjuje različite stilove pod zajedničkom porukom: nakit koji budi samopouzdanje.

Foto: Swarovski i press

Raskošan sjaj Swarovski nakita

Femme fatale za novo vrijeme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići