Kupaći kostimi za putenu ljepotu

Sculpt kolekcija iz Yamamaya slavi ženske atribute, a nadahnuta je idejom prirodne ljepote

Odlikuju je jednostavne linije, strateški pozicionirani dodaci i vrhunska tkanina koja laska oblinama. Ove nove kupaće kostime koji savršeno prianjaju uz tijelo karakterizira poseban rez te posebni umeci koji dodatno stanjuju figuru. Inovativna Sculpt Fashion linija kreirana je od patentirane tkanine Sensitive Sculpt by Eurojersey, kojoj dodatni značaj daje najsuvremeniji Lycra Beauty certifikat.

Gornji dio, 319 kn

Gornji dio 319 kn; donji dio 159 kn

Putene žene uživat će u ovoj tkanini koja laska oblinama i odlično pristaje svakoj figuri. Naime, tkanina je ultra tanka, a samim time lagana i prozračna. Zahvaljujući visokoj UV zaštiti i brzom sušenju, ona pruža vrhunsku udobnost, a time i osjećaj bezbrižnosti, koji svi volimo. Kupaći kostimi iz ove kolekcije mogu se pronaći u crnoj i plavoj boji te različitim modelima i veličinama gaćica i košarica koje u Sculpt Fashion liniji sežu do D veličine.

Kupaći kostim, 549 kn

Veliki uspjeh ove linije, čiji su komadi postali must have svake žene koja ih je imala priliku isprobati, potaknuo je Yamamay da lansira i ovu kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2018. godine, čije je zaštitno lice ponovno top model Kate Upton. Njenu putenu i ženstvenu figuru, koja zavodljivo ističe karakteristike Sculpt linije, u novoj je kampanji ovjekovječio fotograf Giampaolo Sgura. Tako su uz Yamamay i žene s oblinama napokon došla na svoje!

Kupaći kostim, 549 kn

Gornji dio 319 kn; donji dio 159 kn

Kupaći kostim, 549 kn

 

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

I bluze vole cvijeće

Top boje proljeća

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići