Lakoća proljetnog make-upa

Dolaskom toplijih dana vrijeme je za nježne tonove

Iako i u proljetnim i ljetnim mjesecima volimo dozu make-up glamura, svakodnevna kombinacija proizvoda počinje biti sve manja, a lookovi sve neutralniji. No to ne znači da ćemo se odreći voljenog jutarnjeg rituala. Samo ćemo ga malo prilagoditi višim temperaturama na kojima koža traži laganije podloge i nježnije nijanse.

Prva na listi skincare i beauty rutine, posebno u sunčanim mjesecima, treba biti zaštita kože. I dok ćemo prije nanošenja make-upa sigurno posegnuti za kremom s visokim SPF faktorom, nije na odmet da se on nalazi i u podlozi. A naš izbor u proljetnim mjesecima pada na toniranu kremu sa zaštitnim faktorom. Laganije je teksture pa neće dodatno opteretiti lice, ali će mu dati svježi izgled i lijepu nježnu boju.

Sisley, Douglas, 755 kn

No prije podloge na red će doći trend kojem nismo mogle odoljeti. Naravno, riječ je o takozvanim soap brows koje su već neko vrijeme glavni beauty trik koji je preplavio feedove društvenih mreža. Iako na prvu djeluje kao kompliciran proces, istina je daleko od toga, a rezultat fantastičan. Trebaju vam samo spoolie četkica za obrve, sapun na bazi glicerina i eventualno olovka za obrve kojom ćete popuniti prazna mjesta. Ako ih imate. Jedino pravilo kojeg se morate držati je da puder ili tonirajuća krema idu tek nakon što ste zadovoljne oblikom obrva.

Essence, dm, 12,90 kn

Yves Rocher, 29,90 kn

Neizostavna maskara s kvalitetnom četkicom apsolutni je must-have za savršen look. A trik s nanošenjem u slojevima osigurat će nevjerojatno dugačke i pune trepavice. Samo pripazite da se slojevi prvo dobro osuše prije nego što krenete s novim nanošenjem.

Guerlain, Müller, 274,90 kn

Za kraj ostavljamo dašak ružičaste. Bilo na pakiranju balzama za usne ili u samom proizvodu, ružičasta u trenutku podiže raspoloženje. Posebno na rumenilima u stiku koji osim primarne svrhe mogu poslužiti i kao nježno sjenilo kad ste u žurbi. Baš su zato u ovoj formi neizostavan dio naših beauty torbica gdje god se zaputile.

Catrice, dm, 27,90 kn

Lancôme, Müller, 348,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Baloner u novom ruhu!

Njegovi urbani komadi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići