Lancôme slavi ružičastu

Najnovija kolekcija dekorativne kozmetike koja nam dolazi iz poznate francuske kuće Lancôme predstavlja nove proizvode obojene u ružičasto!

Živite intenzivnije. Živite život obojen u ružičasto – poručuju iz Lancômea. Rose, od francuske riječ za ružičasto, označava i ružu, koja je ujedno i Lancômeov zaštitni znak. Iako neki ružičastu boju smatraju slatkastom i pomalo neozbiljnom, za druge je ona pak hrabra i upečatljiva. No ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja.

Ipak, kada je u pitanju Lancôme kozmetika, ‘rose’ utjelovljuje viziju života – svjestan odabir sreće i snagu pozitivnih emocija, koji se temelje na optimističnom pogledu na život. Lancôme u 2017. slavi Joie de Vivre (radost življenja) uz ružičastu eksploziju na usnama i noktima i tom je prigodom predstavljena kolekcija L’Absolu Rôses!

 

Riječ je o kolekciji sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte u ružičastim nijansama, za kreativne i odvažne lookove uz mnogo zabave, jer nanošenje make-upa nije samo ritual ljepote nego izniman trenutak u kojem se s radošću posvećujete sebi.

 

Sjajila L’Absolu Gloss dolaze u 14 nijansi prozirnog, kremastog ili mat efekta koji ostavljaju na usnama, a upotpunjuju ih čak 42 postojeće nijanse ruža za usne L’Absolu Rouge. U kolekciji se nalazi i 8 novih boja olovaka za usne Le Lip Liner te 14 novih nijansi laka za nokte Le Vernis u žarkim i upečatljivim bojama.

Novost je da se novi lakovi sada brže, preciznije i jednostavnije nanose. Naime, krasi ih novo pakiranje, veća militraža, precizniji kistić i dugotrajnija postojanost boja. L’Absolu Rôses savršena je kolekcija za kreiranje originalnih lip art lookova uz odvažno miješanje boja – uvijek elegantno, nikad predvidljivo.

 

 

 

Novu Lancômeovu L’Absolu Rôses kolekciju sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte potražite u Müller i Douglas trgovinama u City Centeru one.

 

Sjajilo za usne
Lancôme L'Absolu Gloss Rose br. 378
Müller
261,90 kn
Sjajilo za usne
Lancôme L'Absolu Gloss Avec Style br. 321
Müller
261,90 kn
Sjajilo za usne
Lancôme L'Absolu Gloss Beaux Arts br. 356
Müller
261,90 kn
Sjajilo za usne
Lancôme L'Absolu Gloss Entracte br. 181
Müller
261,90 kn
Sjajilo za usne
Lancôme L'Absolu Gloss Caprice br. 132
Müller
261,90 kn
Sjajilo za usne
Lancôme L'Absolu Gloss Sur Les Toits br. 351
Müller
261,90 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 317
Douglas parfumerija
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 368
Douglas parfumerija
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 551
Douglas
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 202
Douglas
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 144
Douglas
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 301
Douglas
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 171
Douglas
185 kn
Lak za nokte
Lancôme Le Vernis br. 195
Douglas
185 kn

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići