Lepršavi zavodnici

Tunike i parea must-have su komadi za godišnji odmor, a izbor nikada nije bio bolji

Kada smo na godišnjem odmoru, preferiramo laganu odjeću koja će nam biti praktična i u kojoj će nam biti ugodno. No to ne znači da na plažu nećemo odlaziti sa stilom.

Pravi dokaz su parea i tunike koji su svakog ljeta sve popularniji komadi. Obožavamo ih zbog njihovih šarenih uzoraka, lagane tkanine, a najviše zbog toga što uvijek izgledaju stylish. Do posebnog će izražaja doći u kombinaciji sa slamnatim šeširom i kupaćim kostimom istih nijansi čije će naramenice diskretno provirivati na ramenima.

Ova bijela tunika, osim što je savršen komad za plažu, može poslužiti i kao lagana haljina za ispijanje kave uz more. A uz to što je bijele boje koja je it ove sezone, ima i čipkane detalje koje obožavaju sve trendseterice.

Calzedonia, 385 kn

Životinjski uzorci još su uvijek rado viđen gost na ljetnoj garderobi. Zato će ovaj ogrtač zebrastog uzorka biti pun pogodak u kombinaciji s bijelim kupaćim kostimom. A ako se još niste odlučile odvažiti i pokazati preplanuli ten u animal printu, tu je ogrtač sa zanimljivim boho uzorkom.

Yamamay, 319 kn

Only, Sportina, 279,30 kn

Morske su dubine odlična inspiracija za tunike. Plavičaste nijanse privlačit će poglede, a vi ćete se osjećati kao prava morska vila.

Lisca, 319 kn

Desigual, 289 kn

S crno-bijelom kombinacijom ne možete pogriješiti. Zato će ova haljina idealno pristajati na svaki vaš kupaći kostim.

Zara, 149,90 kn

Za sve ljubiteljice cvjetnog uzorka tu je pareo koji će naprosto obožavati.

H&M, 79,90 kn

 

https://www.instagram.com/p/Bjuh_zdDeU3/?taken-by=lauraescanes

https://www.instagram.com/p/BiIH98ZlVc_/?taken-by=lucywilliams02

https://www.instagram.com/p/BjC1SYTgPxf/?taken-by=styleheroine

https://www.instagram.com/p/BkxT1UYnAXe/?taken-by=garypeppergirl

https://www.instagram.com/p/Bkw6t4tATDj/?taken-by=laureenmuy

 

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Modna džungla

Zaštitimo se od UV zraka!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići