Let it sparkle!

Šljokice su prosinački must-have

Kraj godine rezerviran je za proslavu svega što ostavljamo iza sebe, ali i onoga što očekujemo dolaskom nove godine. U prosincu je sve veće, bolje, ali i blještavije. Outfiti postaju glamurozniji, a make-up sjajniji i baš na svakom koraku prisutno je čarobno presijavanje. Na odjeći su to srebrni cirkoni, a na licu neodoljive šljokice s kojima i najklasičniji look postaje senzacionalan. Bez obzira na to spremate li se za kakav event, izlazak, čak i samo za svakodnevne obveze, uključite malo šljokica u svoju beauty rutinu i zablistajte – prosinac je!

U svijetu make-up trendova sve je popularniji sjajan izgled kože. Tako su matirajuće pudere zamijenili oni prirodnog finiša, a praškaste konture one u stikovima. Istovremeno, sve češće možemo vidjeti razne influencerice kako prije podloge na lice nanose različite proizvode čija je uloga učiniti da se lice presijava. Najčešće je riječ o tekućim proizvodima što u sebi sadrže izuzetno male šljokice, najčešće zlatnoga sjaja, koje se prekrasno stapaju s kožom i idealno proviruju ispod pudera. Možete ih nanijeti na cijelo lice ili samo na određena područja koja želite dodatno naglasiti.

Skeyndor, Farmacia, 199,40 kn (26,46 €)

Bronzeri su također jedan od izvrsnih proizvoda koji će vašem licu podariti sjaj, osobito ako niste ljubiteljica intenzivnih highlightera. Jednako kao i kapi za sjaj, sadrže mikro šljokice koje naoko nisu vidljive, ali će pod svjetlom ponuditi savršeno presijavanje. Uz to, bronzeri izvrsno imitiraju blagu preplanulost koja nam svima u ovo zimsko doba nedostaje na licu.

Guerlain, Müller, 428,90 kn (56,92 €)

Šljokice su uvijek rado viđene na očima. Možete ih nanijeti kao potpuni eye look ili kao samo mali dodatak na kutovima kapaka – šljokice očima uvijek daju posebnu dramatičnost. A izbora boja i vrsta sjenila sa šljokicama ima napretek i za baš svaki ukus. Bilo kao mono sjenilo koje nudi jednu nijansu kojom ćete prekriti cijelo oko, bilo kao dio palete sjenila kojima ćete kreirati zahtjevnije kombinacije boja – obje su varijante izvrsne za sjajnu make-up igru koja će privlačiti poglede na vaše oči.

Dior, Douglas, 279 kn (37,03 €)

Revolution, dm, 114,90 kn (15,25 €)

Za kraj ostavljamo poseban ovogodišnji hit. Nakon duge vladavine mat ruževa i intenzivnih nijansi, na tron beauty trendova vratilo se presijavanje usana. Bogata sjajila za usne s laganim pigmentom, kao i potpuno prozirna ovog su ljeta bili jedni od najtraženijih make-up proizvoda. No, u posljednje vrijeme sve su popularniji sjajni balzami što uz svoje klasično nježno presijavanje nude i malene šljokice koje se savršeno rasporede na usnama i čarobno sjaje hvatajući baš svaki tračak svjetlosti.

H&M, 37,60 kn (4,99 €)

Catrice, dm, 43,90 kn (5,83 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Materijal kojem je nemoguće odoljeti

3 prijedloga za stylish advent

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići