Likovi iz crtića

Mickey i Minnie omiljeni su animirani junaci pa nije ni čudno što su dječja odjeća i modni dodaci oslikani upravo njihovim likovima

Moda za one najmlađe nimalo ne zaostaje za trendovima, a oni kažu – nose se likovi iz crtića! Zato smo odabrali najatraktivnije komade za djevojčice, ali i dječake kako bi bili usklađeni s najnovijim modnim pravilima. Iako se uvijek čini kako djevojčice imaju veći izbor, to u ovom slučaju ipak nije tako. Naime, za malene frajere pronašli smo trenirku s Mickeyjevim likom koju možete kombinirati s crvenim tenisicama na čičak te vesticom s kapuljačom. Neodoljiv modni dodatak je i retro kofer s motivima iz stripa o Mickeyju. Ukoliko želite da i soba vašeg sina bude u istom štihu, kupite oslikanu jastučnicu, ali i autić na daljinsko upravljanje u kojem se vozi – Mickey.

Vestica s kapuljačom Obaïbi, Okaïdi, 179 kn; trenirka, C&A, 129 kn; tenisice, Ciciban, 389 kn; neseser Mickey Comic, Maras, 685 kn; jastučnica, Posteljina.hr, 9,96 kn; autić, Baby Center, 179,99 kn

Za djevojčice odaberite set majice i uvijek popularnih tajica koje djevojčice obožavaju. Kompletić upotpunite atraktivnim bijelo-zlatnim tenisicama ili pak ružičastim cipelama. Ukoliko se vaša malena želi okušati u rolanju, nabavite joj koturaljke s likom Minnie koje se mogu prilagođavati veličini stopala. Koturaljke dolaze u kompletu sa štitnicima, a vi cijeli look učinite neodoljivim uz Minnie šiltericu s ušima. A kako nam uskoro dolazi ljeto i sezona putovanja, pobrinite se da vaša miljenica ima najljepši dječji kofer, naravno s likom Minnie!

Šilterica, Baby Center, 69,99 kn; koturaljke sa štitnicima, Baby Center, 249,99 kn; set majica i tajice, OVS, 129,95 kn; kofer Minnie Wink, Maras, 980 kn; ružičaste cipelice, Froddo, 348 kn; tenisice, Ciciban, 419 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići