Ljetna lista želja @august_xvi

I ove godine naša Pamela s vama dijeli svoje favorite

Polako, ali sigurno bližimo se mom omiljenom razdoblju u godini. Naravno, to su ljeto i godišnji odmor. Obožavam i ljetnu modu, zato moja lista želja raste iz dana u dan. Od lepršavih ljetnih haljinica u kojima ćemo uvijek izgledati odlično do prekrasnih lanenih odjevnih komada iz kojih se ne skidamo. Iako su neutralne boje i minimalizam uvijek moji favoriti, ljeti jaki uzorci i boje vode glavnu riječ.

Za vas sam sastavila listu na kojoj sam izdvojila nekoliko ovogodišnjih favorita i ljetnih trendova za koje mislim da će pronaći mjesto u svačijem ormaru i u kojima nećete proći nezamijećeno.

Prozirna haljina

Mango, 199,90 kn

Mango, 199,90 kn

Torbice od ratana

Mango, 449,90 kn

Mango, 249,90 kn

 Cipele na vezanje

Mango, 599,90 kn

Mango, 449,90 kn

Mini haljina s izrezima

Pull&Bear, 139,90 kn

Zara, 199,90 kn

Bershka, 99,90 kn

Bijela potkošulja majica s twistom

Zara, 69,90 kn

Šareni bucket hat

H&M, 149,90 kn

H&M, 99,90 kn

Mango, 129,90 kn

Bikini

Zara, 229,90 kn

Gornji dio, Mango, 169,90 kn; donji dio, Mango, 129,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Beauty i make-up preporuke

Još uvijek stignete uloviti kupaće kostime na sniženju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići