Ljeto u znaku šlinganih komada

Otkrijte njihov stylish potencijal

Na spomen šlinganih komada prva pomisao većine su narodne nošnje i odjeća naših baka. Iako uvijek zanimljive i poprilično primjetne, ove kombinacije i nisu najbolja opcija za moderne dnevne kombinacije. Zato nas oduševljava što svaka nova ljetna sezona sa sobom donosi sve više suvremenih inačica koje ne silaze s liste omiljenih komada. Genijalno se nose u većini prigoda i pružaju retro štih baš svakom outfitu u koji ih uklopite.

Posebno pristaju svijetlim komadima na kojima leže posve prirodno te im daju dodatnu dozu romantičnosti. U ovom izdanju nositi ih možete u formi bijele haljine koja, iako tipična za ovu vrstu tkanja, može poprimiti brojna stilska lica. Spojite ju sa špagericama s punim potplatom i širokim vrpcama i dodajte šešir sa širokim okruglim obodom i stvorile ste romantičnu kombinaciju. Ako joj pak pridružite ravne kožne sandale u smeđoj boji i zlaćane detalje, dobit ćete boho vibru. A jednak efekt ostavit će i široka suknja u prljavo-bijeloj ili bež boji s trendi vezicama visoko u struku. Ako pak želite nešto suvremenije izdanje, posegnite za bijelim šlinganim trapericama.

Mango, 449,90 kn

H&M, 229 kn

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 449 kn

Kolika je popularnost šlinganih komada najbolje govori njihovo spajanje s vodećim trendovima sezone. Ovog ljeta to su primjetne boje kojima je gotovo nemoguće odoljeti. Dolaze i u hladnijim tonovima poput plavih, i svijetlih i tamnih, koje se odlično nose u ležernim varijantama spojene s bijelim tenisicama. Pronaći ih možete i u vatrenoj crvenoj koja će u formi haljine s predimenzioniranom kragnom i volanima unijeti latinoamerički prizvuk u modnu svakodnevicu. Ako pak ne želite izaći iz komfor zone romantike, ali ste joj spremni podariti malo živosti, posegnite za ružičastim tonovima i blijedo žutom varijantom koje će biti savršen odmak od klasične bjeline.

C&A, 376,65 kn

Montego, Peek & Cloppenburg, 459,910 kn

C&A, 379 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Platforme – ovako ih nosite

Vruće preporuke by Stazisweets

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići