Ljubitelji tenisica
dolaze na svoje

Otvorena je nova destinacija gdje vas čekaju top artiki najvećih svjetskih brandova

Svi ljubitelji drugačijih i kvalitetnih tenisica koji svojom obućom kreiraju jedinstveni stil i svakoj kombinaciji daju osobni pečat oduševit će se novom Buzz trgovinom. Naime, najnoviji top artikli najvećih svjetskih brandova našli su se na jednom mjestu, točnije u novootvorenoj Buzz trgovini u City Centeru one East.

Nike Air Force 1 ’07 WB, 671,20 kn

Njen moderan interijer prati izgled prodavaonica velikih metropola te spaja nezaboravnu kupovinu s različitim područjima urbanog života. Tako će vas sve novosti iz lokalnog i globalnog okruženja u obliku pažljivo odabranih kolekcija dočekati upravo ondje, gdje ćete pak moći birati između brojnih renomiranih brandova poput Nikea, adidasa, Conversea, Reeboka, Timberlanda, Pume, New Balancea…

New Balance Sneakers M 247, 849 kn

Promocija nove kulture casual i sportskog odijevanja putem originalne prezentacije Buzzova je misija. Stoga, ako želite prvi isfurati tenisice koje prate posljednje trendove, onda je Buzz pravo mjesto za vas.

adidas EQT Cushion, 999 kn

Puma Basket Heart Patent Wn’s, 689 kn

Nike Air Huarache, 999 kn

adidas Superstar, 729 kn

Foto: Buzz press

INSPIRIRAJTE SE

Elementi sporta – hot trend

Traper jakna – vladarica sezone

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići