Lookovi za malene i one malo veće

Odjeća za djecu itekako prati trendove, a što je najnovije i najinteresantnije?

Osim elementa iz mode za odrasle, na malenim outfitima svakako su dobrodošli likovi omiljenih životinja, kvalitetne tkanine, ali i metalizirane teksture. Superpopularan karirani uzorak stigao je i u dječji svijet i to u formi haljinice za djevojčice. Možete je kombinirati uz soknice ukrašene volančićima i efektne metalik tenisice. Spoju pridružite i trendi pelerinu čija je kapuljača obrubljena krznom. I ne zaboravite šalicu s praktičnim nastavkom i likom psića.

Haljina, Baby Center, 129,99 kn; pelerina, Okaïdi, 235 kn; čaša, Baby Center, 46,99 kn; tenisice, Ciciban, 429 kn; čarape set 2 para, Okaïdi, 39 kn

Zanimljivi likovi krase dječački outfit od glave do pete. Pa tako osim udobnih pamučnih hlača sa stiliziranim zečićem, medvjedićem i mišem, u kombinaciju ulazi i vesta sa zekom, ali i pleteni kardigan čija kapuljača simbolizira nasmijanog psića. Za lak korak tu su i žute cipelice na čičak, a kad vaš mališan ogladni, dobro je imati praktičan set s likom nosoroga. Također, za uspavljivanje dobro će doći tješilica u obliku nilskog konjića.

Vesta, OVS, 149,95 kn; majica, United Colors of Benetton, 179 kn; hlače, Okaïdi, 119 kn; cipele, Ciciban, 419 kn; set za jelo, Magic Baby, 99,90 kn; tješilica, Magic Baby, 79,90 kn

Baš poput svojih modernih mama i djevojčice nose haljine u spoju s tenisicama. Ali umjesto kožne jakne nose onu končanu s toplom podstavom i ušima na kapuljači. A kako ne bi bi bile žedne, dobro je pri ruci imati termos bocu s omiljenim napitkom, kao i fora igračku za ispunjen dan.

Vesta, C&A, 129,90 kn; haljina, Okaïdi, 139 kn; termos boca, Lonci& Poklopci by Bajde, 95 kn; tenisice adidas, Mass, 229 kn; igračka žirafa, Müller, 65,90 kn

Maleni frajeri izgledat će poput svojih tata u cool trapericama s crtežima i preslatkoj košulji s legendarnim Mickeyjem Mouseom. Potrebni su još samo vesta sa zatvaračem i bijele tenisice kako bi look bio potpun i, naravno, neizostavna lopta. A kad dođe kući, najbolje je da ga čeka najdraže jelo, na najdražem setu s likom zeca.

Vesta, OVS, 79,95 kn; košulja, C&A, 69,90 kn; traperice, OVS, 129,95 kn; tenisice adidas, Mass, 299 kn; lopta, Baby Center, 29,99 kn; set za jelo, Lonci&Poklopci by Bajde, 165 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi hit komade

Skockana

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići