Luksuz u malom: efektne male torbe

Mini modeli koje ćete htjeti imati

Rijetko što izaziva toliki nalet sreće kao kupnja novog modela torbe. A posljednjih sezona bilježimo trend onih malih, mini torbica, a one nisu samo vrlo popularne nego i vrlo dražesne. U ovom članku donosimo vam pregled popularnih modela koje ćete vrlo rado prošetati gradom!

All black

U najpopularnijoj nijansi ne-boje na svijetu, malena crna torbica postala je još manja, ali ništa manje atraktivna. Od popularnih metalnih aplikacija i natpisa do klasičnog modela preštepane kože, the little black bag pratit će vas gdje godi išli i – nemojte joj zamjeriti – uzet će svu pozornost!

Nine West, 51 € (384,26 kn)

Pepe Jeans, Europa92, 69,90 € (526,66 kn)

Stradivarius, 15,99 € (120.48 kn)

In colour

Kako bolje razbiti zimsko sivilo nego – bojama! U crvenoj boji, najpopularnijoj sezonskoj nijansi, savršena će biti za formalni domjenak ili doček Nove godine, baš kao i zlatna jer kako drugačije ušetati u 2024. negoli sa stilom! U bijeloj verziji, mini torbica savršeno će se uklapati u dnevne odjevne kombinacije, a naročito ako je uparite s maksi odjevnim detaljima poput „teddy“ kaputa.

Zara, 39,95 € (301 kn)

Liu Jo, Fashion&Friends, 111,30 € (838,59 kn)

Aldo, 62,00 € (467,14 kn)

Foto: press, Liu Jo, Aldo, Replay, Nine  West, Zara, Stradivarius, Pepe Jeans

VELVET EXTRAVAGANZA

SALE: Catch this!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići