'Novi grad' iz Chanela

Make up kolekcija nadahnuta Napuljem

Neapolis nova je Chanel make up kolekcija za proljeće/ljeto 2018. koju je osmislila kreativna make up dizajnerica Lucia Pica

Nadahnuta rodnim Napuljem ili ‘Novim gradom’, što je zapravo prijevod imena, dobila je inspiraciju za boje i tehnike koje nude mediteranski pristup. „Kada zatvorim oči i pomislim na Napulj, ovo su boje koje vidim…“, kaže Lucia.

A što se sve nalazi u najnovijoj kolekciji? Nova paleta sjenila Les Ombres 9 sadrži čak devet proljetnih nijansi, dok su neodoljiva sjajila Rouge Coco Gloss guste teksture i u najraznovrsnijem spektru, među kojima je i ono plave boje.

Za jači intenzitet sjenila, Lucia predlaže Ombre Première sjenilo sa suptilnim metalik sjajem. Jedan od odličnih proizvoda je Rouge Allure Ink, tekući ruž za usne koji ostavlja baršunasti trag.

Nova kolekcija donosi nam i prvi puder za usne! Za sve žene kojima je šminkanje igra, osmišljen je ovaj inovativni, limitirani proizvod pod nazivom Poudre à Lèvres.

U prepoznatljivoj crnoj kutijici tako se nalaze hidratantni balzam za usne i puderasta formula koja se kistićem nanosi nakon balzama te daje jedinstvenu teksturu i intenzivnu boju. Najbolje od svega je to što ne isušuje usne, već ih hrani i pruža osjećaj ugode.

Tu je i desetak novih nijansi ruževa za usne Rouge Allure i Rouge Allure Velvet s mat efektom.

A kakvi će biti nokti obojeni u Chanel paletu? Neodoljivi! Blijedo ružičasti uz lak Nuvola Rosa, pastelno zeleni uz Verde Pastello, žuti uz Giallo Napoli (svijetlo napuljski žuto koje se odnosi na poznatu boju koja se koristi u freskama), ali i crveno-narančasti uz Arancio Vibrante!

Paleta sjenila
Les 9 Ombres Affresco
Douglas, 689 kn
Tekući ruž
Rouge Allure Ink
Douglas, 295 kn
Puder za usne
Poudre à Lèvres
Douglas, 295 kn
Sjajilo za usne
Rouge Coco Gloss
Douglas, 259 kn
Rumenilo
Joues Contraste
Douglas, 355 kn
Lak za nokte
Le Vernis Longwear
Douglas, 215 kn
Sjenilo
Ombre Première Creme
Douglas, 275 kn
Ruž za usne
Rouge Allure Velvet
Douglas, 295 kn
Ruž za usne
Rouge Allure
Douglas, 295 kn
Olovka za oči
Stylo Yeux Watrproof
Douglas, 219 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Tako poželjan make up!

Jedan od najpoželjnijih trendova za nadolazeću sezonu je dewy look, a odnosi se na mokar, osunčan izgled prirodnog sjaja...

Obilje prirodnih sastojaka

Kozmetički proizvodi koji na prirodnoj bazi pomažu našoj koži pratit će nas i u novoj sezoni...