Mala crna haljina u zimskoj varijanti

Kako nositi vječni klasik u dnevnoj i večernjoj situaciji?

Klasike svakog ženskog ormara sigurno ste naučili, no znate li da ih možete sjajno nositi kroz cijelu godinu ako pronađete modele koji funkcioniraju u svim sezonama? Jedan takav komad dolazi u obliku male crne haljine, kultnom klasiku bez kojeg je teško zamisliti ormar.

Mala crna haljina kraljica je svakog ormara i realno možete bez grižnje savjesti napuniti svoju garderobu s čak nekoliko primjeraka jer ćete ih sigurno nositi godinama i vaditi u svim onim situacijama kad nemate ideje što odjenuti. Svaka žena bi u svom ormaru trebala imati jednu ljetnu i jednu zimsku varijantu ove haljine. Pod ljetnom smatramo model u finoj viskozi, lanu ili vama udobnom i privlačnom materijalu u kojem će vam kroz ljeto biti ugodno i prozračno. Zimske male crne haljine najčešće dolaze u verzijama od debljeg pamuka, konkretnog poplina, umjetne kože ili ultrapopularnog tankog pletiva. Nakon što ste pronašle idealnu zimsku malu crnu haljinu – imate komad koji će vas spasiti u bezbroj situacija i koji ćete nositi kako u dnevnim tako i večernjim prilikama.

Savršena maksi dolčevita dolazi u tankom pletivu i osvaja svojim zavodljivim krojem. Ova haljina idealna je za ležerne i poslovne prilike i jedan je od onih komada koji nikad neće izaći iz mode. Spojite svoju sjajnu crnu haljinu uz it komade sezone – kaput klasičnog kroja u riblja kost efektu, robusne čizme visine do koljena koje krasi đon u upečatljivoj nijansi zelene, chic veliku torbu zelene boje i kapu koja će cijeli look pretvoriti u jedan jako coolerski outfit.

Sat Torii, Watch Centar, 1059 kn; torba, Orsay, 169,90 kn; haljina, Mango, 249,90 kn; kaput, Orsay, 649,90 kn; kapa, H&M, 79,90 kn; čizme Jenny Fairy, CCC, 449 kn

Za večer predlažemo da uskočite u mini model crne haljine koja će izgledati senzacionalno u kombinaciji s kvalitetnom krznenom bundom predimenzioniranog modela. Pronađite grilonke u nekom upečatljivom uzorku i nosite ih uz vrtoglavo visoke čizme-čarape. Od modnih dodataka birajte prošivenu torbicu koja i dalje slovi kao must-have sezone te šljašteće modne dodatke poput visećih naušnica i elegantnog ručnog sata.

Bunda, Mango, 799,90 kn; čizme, Aldo, 516 kn; haljina, Zara, 119,90 kn; torbica Tommy Hilfiger, Maras, 930 kn; naušnice, Mango, 99,90 kn; sat Guess, Watch  Centar, 1059 kn

Foto: H&M, Massimo Dutti i press

INSPIRIRAJTE SE

Buce u fokusu zimskih kombinacija

Après-ski – od snježnih padina do uredskih hodnika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići