Mala crna torbica

Vječni model koji će vjerno pratiti sve vaše chic kombinacije sada je u središtu modne pozornosti, a novost je što se prema najnovijem diktatu nosi i uz svakodnevne outfite

Tako na kavu s frendicom možete bez problema isfurati baršunasti model optočen kristalima ili pak kroko teksturu sa zlatnim elementima. Samo je na vama koliko spretno ćete je uklopiti u styling. I zato, poigrajte se i uživajte u svojoj novoj maloj crnoj torbici koja je ove sezone obvezna.

Jednostavan model dolazi u uvijek atraktivnom spoju glatke i brušene kože, čiji je dizajn efektno naglašen velikom zlatnom kopčom.

Orsay, 169,90 kn

Za sve stylish rokerice idealan će biti komad čiji su rubovi upotpunjeni srebrnim perlicama.

Zara, 149,90 kn

Malena torbica načinjena je u kombinaciji mat kože i srebrnih elemenata, a jednako dobro će izgledati uz kožnu jaknu ili pak haljinu od čipke.

Valentino by Mario Valentino, Peek&Cloppenburg, 499,95 kn

Uz minimalističku torbicu s decentnim detaljima poput ove uvijek ćete imati asa u rukavu jer će učas podići svaki outfit uz koji je nosite.

Mango, 129,90 kn

Brušena koža, odnosno velur i blještavi kamenčići dobitna su kombinacija kad je u pitanju neodoljiva torbica glamuroznog predznaka. Ravnotežu joj dajte koristeći blještavi nakit u formi ogrlice, naušnica ili pak broša.

Jenny Fairy, CCC, 159 kn

Kroko tekstura je vječna, naročito kad je riječ o torbicama, pa stoga ne možete pogriješiti ako odaberete model u tom stilu, decentno ukrašen zlatnim dodacima.

Graceland, Deichmann, 99 kn

View this post on Instagram

On my wishlist ?

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

View this post on Instagram

Waiting out the rain ☔️

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

View this post on Instagram

Back home ???

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Točkice kao diktat

Za modnu dominaciju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići