Maleni outfiti

Curice i dječaci vole zanimljive kombinacije u kojima izgledaju cool

Tako da njihova moda u stopu prati trendove odraslih i prenosi ih u dječji svijet, kao mini inačice njihovih roditelja kojima su dodali nježne boje i pokoji životinjski ili animirani lik.
Malene djevojčice uživaju u ružičastim, pastelnim nijansama, ali i uzorcima poput točkica i zvjezdica. Neodoljiva haljina u mini varijanti tako će se odlično uklopiti uz jaknu s kapuljačom i supermoderne tenisice. A curice ne bi bile curice bez modnih dodataka pa su tu šilterica, šareni ručni sat i meki ruksak s likom zeca.

Ručni sat Flik Flak, Watch Centar, 279 kn; haljina C&A, 69,90 kn; tenisice, Mango, 169,90 kn; šilterica, H&M, 49,90 kn; jakna, Zara, 119,90 kn; ruksak Samsonite, Maras, 300 kn

Idealne boje za dječake su plava, siva i bež, koje će ih u ovoj varijanti pretvoriti u pravog malog frajera. Uz udobne hlače na vezicu dobar će spoj biti polo majica i lagana vestica. Točku na i čine kompaktne tenisice i neodoljiva mini jakna nadahnuta balonerom.

Majica, United Colors of Benetton, 99,90 kn; plišana igračka Mickey Mouse, Baby Center, 149,99 kn; jakna, Zara, 179,90 kn; tenisice Nike, Buzz, 274,45 kn; vesta, C&A, 69,90 kn; hlače, H&M, 149 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Lagom

Za klince i klinceze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići