Matching torbe i cipele – povratnički trend koji odobravaju sve generacije

Nova Aldo kolekcija u znaku je koordiniranih setova

Moda ne samo da se mijenja iz godine u godinu, nego i iz sezone u sezonu. Tako ona pravila koja su vrijedila prije nekoliko mjeseci sada više ne stoje. Iako na prvu uvijek djeluje kao teško za praćenje, samo se sjetite kako moda uglavnom funkcionira u ciklusima. Samim time ono što je danas vodeći trend vrlo je vjerojatno u jednom trenutku prošlosti bilo jednako velik hit. Sigurno se sjećate, barem po pričama, kako su žene nekada striktno pazile da su im torbica, cipele, pa čak i remen u potpunosti usklađeni. I to je bio apsolutni modni diktat koji se nije kršio čak ni u casual izdanjima.

Ipak, proteklih godina maštovitost je bila prioritet pa se na ovu koordinaciju i nije gledalo kao pokazatelj dobrog stila. Dapače, spretno miješanje boja, uzoraka i stilskih pravaca smatrano je dokazom modnog talenta. Ali kao što smo spomenuli, moda se mijenja i vrti u krug. Tako se ovog proljeća na velika vrata vratio trend koordinacije.

Torba, Aldo, 470 kn; cipele, Aldo, 720 kn

Smeđa torba, Aldo, 490 kn; smeđe salonke, Aldo, 780 kn; ružičaste salonke, Aldo, 780 kn; ružičasta torba, Aldo, 490 kn

Sigurni smo kako će naše majke biti oduševljene samim pogledom na novu kolekciju voljenog brenda Aldo, koji je u fokus vratio spajanje torbi i cipela u svim prigodama. U isto vrijeme moramo priznati kako je i nas oduševio povratak koordinacije u modu jer olakšava svakodnevno slaganje lookova. Osim toga, ima nešto posebno chic u koloritnom i stilskom skladu koje u bazičan dnevni outfit unose dojam sofisticiranosti.

Torba, Aldo, 390 kn; sandale, Aldo, 590 kn

Multicolor torba, Aldo, 540 kn; multicolor tenisice, Aldo, 760 kn; zlaćane tenisice, Aldo, 760 kn; zlaćana torba, Aldo, 540 kn

Iako sama pomisao na matching trend kod većine ostavlja dojam uniformiranosti, ova Aldo kolekcija će ih u potpunosti razuvjeriti. Koordinacija je poželjna čak i kad je riječ o statement bojama i uzorcima koji privlače pažnju, kako u sportivo kombinacijama koje su nezamislive bez tenisica, tako i wow outfitima koje nosimo u večernjim izlascima. Ako jedva čekate uskočiti u ovaj trend, posjetite Aldo trgovine u City Centeru one East, West i Split jer ćete zasigurno pronaći spoj baš po svojoj mjeri.

Torba, Aldo, 390 kn; sandale, Aldo, 690 kn

Foto: Aldo press

INSPIRIRAJTE SE

Matchy matchy – proljeće u znaku neodoljivih setova

Nose se 2000-te – donosimo 3 inspiracije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići