Materijal za hladne dane

Elegantni komadi koji imaju posebno mjesto u zimskim outfitima

Sako od tvida ultimativni je klasik hladnih dana. Nudi nenadmašnu eleganciju i prekrasno nadopunjuje svaku kombinaciju. Odaje dojam luksuza i u trenutku pretvara basic look u onaj sa chic prizvukom. Istovremeno se odlično spaja i s ekstravagantnim komadima, ali je i odličan naglasni komad svakodnevnog poslovnog outfita.

U posebno ženstvenoj varijanti sako od tvida kombiniramo uz usku suknju u crnoj nijansi i raskošnu bijelu bluzu čiji će volani, u pravom retro stilu, provirivati kroz V izrez sakoa. A za dozu trenda zadužene su uske čizme iznad koljena, oversized bunda od umjetnog krzna te torbica u upečatljivoj boji.

Bluza, Zara, 229,90 kn; torbica, Bershka, 119,90 kn; sako, s.Oliver, Peek & Cloppenburg, 1199 kn; suknja, Stradivarius, 149,90 kn; kaput, H&M, 499,90 kn; čizme, Mango, 549,90 kn

U casual kombinaciji sako od tvida može igrati i ulogu laganog kaputa. Za bazu odaberite ravne traperice u klasičnoj boji i pulover u zanimljivom uzorku. Uz njega uparite tenisice koje krase iste nijanse te cool beanie kapu. Kad su modni dodaci u pitanju, dovoljna će biti praktična torbica neutralnih boja.

Pulover Jake’s, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn; torbica Tommy Hilfiger, Maras, 929 kn; tenisice Nike, Buzz, 889 kn; sako, Mango, 699,90 kn; traperice, Zara, 199,90 kn; kapa, H&M, 69,90 kn

Retro outfit koji odiše nostalgijom za šarenim devedesetima dovest će klasičan crni sako od tvida na posve novu razinu. Basic traperice mom kroja i odvažna košulja u kratkoj varijanti kombinacija su koja će osvojiti svaku fashionisticu. A kad bazi dodate zanimljive tenisice i cool sunčane naočale, crni će sako u ulozi kaputa biti idealan kontrast koji će preuzeti glavnu riječ.

Torba, Carpisa, 229 kn; traperice, H&M, 179 kn; sako, Mango, 599,90 kn; tenisice Nike, Buzz, 979 kn; košulja, Bershka, 89,90 kn; sunčane naočale Fendi, Ghetaldus optika, 1648 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Miljenik slojevitih kombinacija

Osebujan detalj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići