Mia Kovačić u novoj Replay kampanji

Uspješna suradnja branda Replay i voditeljice Mije Kovačić se nastavlja

Popularni talijanski brand Replay nastavio je suradnju s voditeljicom Mijom Kovačić, a kao rezultat su nastale fotografije koje savršeno dočaravaju urbani duh Replaya. Naime, fotograf Goran Čižmešija uhvatio je zanimljive kadrove Mije i Marka Tkalčevića za kolekciju jesen/zima 2017.

 

Atraktivne fotografije nastale su na krovu poslovne zgrade Grand Centar Zagreb u poslovnoj zoni grada, koja se pokazala kao idealna lokacija za ovu inspirativnu modnu priču. Tako je Mia odlično prezentirala aktualne Replay komade koji odišu modernim i urbanim street styleom.

 

Replay kolekcija za jesen i zimu sastoji se od brojnih modela ukrašenih krznom u boji, upečatljivim životinjskim printovima, kvalitetnom kožom i cvjetnim uzorcima. Filozofija branda je da su jesen i zima idealne za modnu odvažnost, buntovan duh i snagu koja se može pokazati stylingom. Replay savršeno spaja avangardne komade s aktualnim detaljima stvarajući impresivne kombinacije koje će poželjeti svi trendseteri. Svoju buntovnu, ali i elegantnu stranu upravo je pokazala i Mia uz pomoć neodoljivih outfita za dnevne, ali i večernje prigode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići