Milenijska boja

Jedna od omiljenih boja proljeća zasigurno je pastelna ružičasta, odnosno ljubičasta

Iako se ova boja vrlo često povezivala isključivo uz djevojčice i barbike, ona je sada postala milenijskom bojom, odnosno ‘milenijska ružičasta’. Ovu zavidnu titulu dobila je jer predstavlja ultimativni hit i to ne samo što se tiče odjeće i modnih dodataka već i uređenja interijera. Naglasite svoju romantičnu stranu i birajte boju nade koja simbolizira čistu ljubav.

Lagana končana vesta uvijek je dobrodošla kao komad koji će vas ugrijati za vrijeme kišnih razdoblja.

Zara, 149,90 kn

Kombinezon je svoju vladavinu prenio i u novu sezonu, kada se nose modeli na preklop, rebraste teksture i naglašenog struka.

Bershka, 189,90 kn

Klasične ružičaste hlače na crtu osim u idealnoj kombinaciji uz sako, sada možete isfurati uz svileni top i ukrasnu maramu postavljenu na omčicu za remen.

Hlače, Gerrry Webber, 769 kn

Salonke u lakiranoj varijanti s niskom potpeticom uvijek su dobar izbor za ženstvenu eleganciju.

Salonke, Humanic, 149 kn

Negliže, odnosno haljina koja se nosi ispod haljine, po najnovijem modnom diktatu sada se nosi kao gornji komad odjeće.

Haljina, Stradivarius, 149,90 kn

Set za spavanje načinjen od satena sastoji se od kratkih hlača i jednostavne potkošulje.

 

Hlačice za spavanje, 199 kn

Top za spavanje, Yamamay, 299 kn

Ručni sat praktičan je nakit koji uvijek dolazi do izražaja i naglašava stil osobe koja ga nosi.

Ručni sat Furla, Zaks,  1820 kn

U trendu su i dalje torbice zanimljivih oblika i efektne kroko teksture.

Torba, Mango, 249,90 kn

Neosporni modni hit su i svileni topovi ukrašeni decentnom čipkastom teksturom, koji se nose u casual varijanti uz traperice ili onoj ženstvenoj uz pencil suknje.


Top, Instimissimi, 299 kn

 

Instagram, @margoandme

Instagram, @stylescrapbook

Instagram, @songofstyle

Instagram, @oliviaculpo

Foto: Zara, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

U kompletu

Rajski vrt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići