Mini je in! Komadi koji će se nositi ove sezone

Manji kroj za više stila

Iako su se minice pojavile još 20-ih godina prošloga stoljeća i bile simbol ženske borbe za ravnopravnost, britanska dizajnerica Mary Quant popularizirala ih je kad je 1955. otvorila kultni butik Bazaar u jednom londonskom kvartu.

Suknju je nazvala po svom omiljenom automobilu Mini, a danas je, osam desetljeća kasnije, i dalje riječ o komadu koji pomiče granice. Današnje “mini” verzije nisu rezervirane samo za suknje, već i za hlačice, a modne piste svjedoče da su i dalje u trendu.

Pronašli smo nekoliko mini komada koje ćete poželjeti nositi ove sezone, ne samo zato što su u trendu, već i zato što su ekstremno nosivi.

Slatke hlačice u boji sezone kombinirajte s crnim najlonkama i dugim kardiganom i klasičnom košuljom kako biste dobili odličnu kombinaciju za dan u gradskoj vrevi.

Pull&Bear, 17,99 €

Traper mini suknja idealna je za trendi double denim kombinacije.

Stradivarius, 22,99 €

Sjajne hlačice možete nositi za večernji izlazak uz omiljeni top i duži blejzer, idealni recept za odličnu slojevitu kombinaciju.

Mango, 39,99 €

Ovaj uzorak odlično funkcionira uz bijele dodatke – bila to dolčevita ili bluza uz baloner koji ide do koljena.

New Yorker, 9,99 €

Crne strukirane mini hlače izgledaju kao skraćeni poslovni komad i dobro će se složiti sa smart casual kombinacijama.

Bershka, 17,99 €

 

Mini balon suknja koja “pleše” efektan je komad pa u nju zataknite svoju omiljenu oversized košulju i obujte udobne mokasinke u kojima možete biti cijeli dan.

Zara, 39,95 €

 

Foto: Canva, press Mango, Zara

Suknje nikad nisu bile ovako poželjne

Fashion Week '23/24' - Trend report

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići