Mix&Match by Robert Sever

Naš poznati dizajner i stilist složio je dvije sasvim različite kombinacije u kojima je kao bazni element koristio atraktivan crveni sako

Sako u upečatljivoj nijansi kao što je crvena odlična je opcija za puno različitih kombinacija.
Vrlo lako ga možete kombinirati ako ste pobornik neutralnih boja, poput sive ili crne, a savršeno funkcionira i s bijelom.

Dnevni look s trapericama i konkretnijim dodacima kao što su moderne tenisice i bandana svakako stilizirajte s neutralnom bijelom ili crnom košuljom, kako dojam ne bi bio prejak što se tiče boja. U ovako višeslojnim kombinacijama uvijek nastojte imati jedan komad u neutralnom tonu.

Košulja, Bershka, 90,90 kn; sako, Zara, 499,90 kn; hlače, United Colors of Benetton, 189,50 kn; ruksak, Carpisa, 449 kn; tenisice Trussardi Jeans, XYZ, 1.129 kn; marama, s.Oliver, 79 kn

 

Ovaj isti sako možete savršeno isfurati za finiju večeru ili koktel zabavu, kombinirajući ga sa širokim palazzo hlačama, svilenim topićem s čipkanim detaljima i konkretnim dodacima poput blještavih naušnica i cipela s cirkonima. Cijeli dojam bit će cool i seksi, ali na jedan vrlo ležeran način.

Hlače, Mango, 349,90 kn; sako, Zara, 499,90 kn; negliže, 329 kn; naušnice, Crystal Vision, 330 kn; cipele Lodi, XYZ, 1.399 kn; torba, Stradivarius, 139,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Mix&Match by Robert Sever

"Uvijek treba biti iskren"

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići