Mix&Match by Robert Sever

Hladniji dani uvijek pozivaju na udobnost i toplije materijale kao što su vuna ili ponovno aktualni samt

Inspirirajte se prirodnim tonovima, posegnite i za detaljima poput šešira ili lohanih cipela i vaš styling će odmah od baznog postati vrlo zamijećen. Ovakve komade možete lako kombinirati i za poslovne prigode, kada imate mogućnost odjenuti se više casual ili za kakvu opciju vikend putovanja.

Najpoželjnija nijansa za ovaj look je smeđa, a vrlo dobro će se uklopiti i bež nijansa. Vječna klasika za cool muškarce zimi su hlače od samta, koje odlično pristaju uz sve vrste gležnjača, ali i uz vojničke čizme.

Ovaj udoban materijal kombinirajte uz dolčevite ili veste krupnog pletiva. Obvezan dio ovog stylinga je kaput i to onaj što jednostavnijih linija, na dvoredno kopčanje, nadahnut vojničkim stilom, ali pročišćen od svih suvišnih detalja.

Kao točku na ‘i’ svom novom looku dodajte šešir, koji je aktualni must have zimske sezone i svakog dobrog stylinga. Sve začinite dobrim mirisom ili losionom nakon brijanja!

 

Mango
999 kn
Mass
599 kn
Stradivarius
229,90 kn
Zara
149,90 kn
United Colors of Benetton
379 kn
Smog, New Yorker
54,90 kn
Trussardi, parfem
Müller
396,90 kn

 

INSPIRIRAJTE SE

KIDS: Zadnji shopping prije zimskih praznika

Igra tekstura: Tvid, pletivo, bukle

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići