Mix&Match by Robert Sever

Kada se vratite s nezaboravnog vikenda provedenog u ležernoj i toploj odjeći, odmah uletite na finalni party godine koji zahtijeva šljokice i sjaj

Kratko putovanje za vikend savršena je prilika da iz svakodnevne odjeće uđete u nešto ležerniji styling, koji će uz prave dodatke i tada biti zamijećen. Visoke čizme i topla jakna opcije su koje ćete sigurno koristiti i za kombinacije tijekom adventa, ali i nakon njega. Čizme boje konjaka uvijek su dobar izbor te ih možete nositi uz traperice, crnu odjeću, ali smeđe i bež lookove.

Nadahnute jahaćom obućom, ovakve čizme uvijek će biti u fokusu. U ovoj putnoj varijanti odjenite ih uz traperice i ležernu majicu, udobnu poput trenirke. A da bi vam bilo toplo te da biste izgledali trendi, ogrnite se originalnim komadom – kombinacijom jakne i kaputa. I naposljetku, ne zaboravite kapicu i to onu vunenu s coflekom na vrhu.

Finalni party godine naprosto zahtijeva šljokice i sjaj, bez obzira radi li se o metalik sjaju ili metalnim ljuskicama. Ako ne volite odjeću koja je blještava, predivni detalji poput torbice s kristalima ili metalik cipela učinit će i jednostavnije kombinacije osvježenim i idealnim za zabavu.

Jednostavna haljina inspirirana kimonom ima upečatljivu teksturu te doslovno iskače iz mase, a možete je kombinirati uz salonke metalnog odsjaja. Ako ste odabrali srebrne hlače, uklopite ih uz detalje poput šljokičastih gležnjača, crnog topa i mini torbice i party može početi!

 

Francomina, XYZ
1.919 kn
Massimo Dutti
1.595 kn
Superdry
559 kn
Springfield
229 kn
Comma
209 kn
Zara
399,90 kn
Bershka
179,90 kn
Mango
349,90 kn
Carpisa
229 kn
Stradivarius
349,90 kn

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići