Moćan dodatak

Top model Gigi Hadid ambasadorica je branda Tommy Hilfiger s kojim je u suradnji napravila seriju modnih dodataka

Jedna od najljepših svjetskih manekenki, Gigi Hadid, još je prošlog ljeta postala ambasadorica poznate trgovačke marke Tommy Hilfiger, branda koji je, osim po kvalitetnoj odjeći, poznat i po liniji uvijek poželjnih satova.

Nova suradnja popularnog branda i američke manekenke rezultirala je serijom ženskih satova, među kojima je i neodoljivi model Chelsea. Sat koji u kampanji sa 22-godišnjom Gigi Hadid ima glavnu ulogu nije samo pokazatelj vremena, nego je i prekrasan modni dodatak.

 

Tommy Hilfiger, 1.490 kn

Izrađen je od nehrđajućeg čelika i ima brojčanik od 38 mm. Ovaj atraktivan model sata odlično će se uklopiti u najrazličitije modne kombinacije, a naročito one sportskoga predznaka, kao i uz poslovne varijante strogih kostima i odijela.

Kolekcija je dostupna u trgovinama Krona u City Centeru one West, City Centeru one East i City Centeru one Split.

INSPIRIRAJTE SE

Kaput - kralj sezone

Lovely bags

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići