Modeli koje želimo!

Novosezonske kolekcije prepune su odličnih modela cipela i torbica. Novi su modeli toliko dobri da jednostavno ne znamo koje bismo prije odabrali

Upravo takva linija neodoljivih komada dolazi nam iz Alda. Obilje boja, zavodljivog dizajna, udobnih tenisica, vrtoglavo visokih potpetica, ali i fantastičnih torbica otežat će nam izbor.

No izdvojili smo nekoliko top modela od kojih biste barem dva trebali uvrstiti u svoje najnovije proljetne kombinacije. Apsolutno vodeći komad obuće su zavodljive pripijene gležnjače s otvorenim prstima i zatvaračem na peti, a dolaze u neočekivanom spoju boja – crvenoj, bijeloj, ružičastoj, plavoj i zelenoj. Iako su nadahnute sportskim elementima, jako su trendi i šik. Ovaj model dolazi i u kontrastnoj crno-bijeloj varijanti.

Ulyssia, Aldo, 649 kn

Također, u vašem bi se ormaru trebale naći i lakirane sandale koje su obvezan partner lepršavim ljetnim haljinama, ali i kombinezonima, baš kao i baršunasti modeli ukrašeni mašnicama te optočeni blještavim kamenčićima. Neizostavne su i salonke vrtoglavo visokih potpetica i to u upadljivoj ciklama nijansi, ali i one ukrašene aktualnim cvjetnim printovima.

Stessy multi, Aldo, 599 kn

Cally black, Aldo, 449 kn

Cassedy, Aldo, 699 kn

Carlah, Aldo, 699 kn

Stessy yellow, Aldo, 599 kn

Od nešto udobnijih sportskih modela, tu su tenisice s fluorescentnim elementima, ali i glatkim perforiranim teksturama.

Etilivia yellow, Aldo, 549 kn

Stepanie pink, Aldo, 549 kn

A kako ne bismo zapostavili muškarce i za njih smo odabrali praktične tenisice u višebojnoj varijanti, ali i elegantne kožne cipele koje mogu kombinirati uz odijela, ali i traperice.

Greiman, Aldo, 699 kn

Clinttun, Aldo, 799 kn

OSVOJI PUN ORMAR ALDO CIPELA

No najbolja vijest od svega je da će City Mix&Match i Aldo najkreativniju čitateljicu nagraditi ormarom punim cipela i to iz najnovije kolekcije za proljeće i ljeto 2018. Naime, možete osvojiti čak 10 pari cipela i to po vašem izboru! Genijalno, zar ne?

Dovoljno je da do 25. ožujka do ponoći na e-mail info@citymixandmatch.hr napišete zašto baš vi trebate osvojiti ovu fantastičnu nagradu, a autor najkreativnijeg odgovora u svom ormaru će morati napraviti mjesta za novih 10 pari cipela. Ne zaboravite poslati puno ime i prezime, adresu i broj telefona, a klikom na link pročitajte pravila natječaja. Sretno!

Prijave za nagradni natječaj su završene te zahvaljujemo svima na sudjelovanju! Dobitnika ćemo objaviti ovdje 27. ožujka.

Sretna dobitnica ormara punog Aldo cipela je Antonija Tomljanović kojoj ovim putem čestitamo!
Uvjerila nas je da zaslužuje nagradu sljedećim komentarom:

Na vaše pitanje zašto bas ja trebam osvojiti ormar pun Aldo cipela odgovoriti ću pitanjem:
“Tko ne želi osvojiti ormar pun cipela?!” ?
Nemam neku srcedrapajuću priču, već kao i vise manja svaka druga žena obožavam cipele, najčešće upravo one koje najmanje nosim (na visoke petice). Kad sam naletila na ovaj članak zamislila sam si kutije pune predivnih cipela i mene kako sjedim između njih i razmišljam koji par ću prije navući na noge. Jedini problem koji zamišljam je lice mog muža koji dolazi doma i nalazi me između svih tih kutija i postavlja vječna pitanja:

1. Što će ti sve te cipele?
Odgovor spreman: Ali osvojila sam ih, nisam ništa potrošila. (pravi odgovor je: da ih imam)

2. Kad ćeš iznositi sve te cipele?
Odgovor zapisan u genetskom kodu: Imamo krštenje, svadbu i rođendan od tetkine susjede. (Ovo ga uvijek zbuni jer nije siguran o svim tim događanjima, a ne usudi se reći da nije slušao)

3. Gdje ćeš to sve spremiti?
Odgovor zahtjeva prethodnu pripremu: Znaš da smo pričali da moramo očistiti kutije ispod kreveta, ovo je idealna prilika da se riješimo starih stvari. (Ni sama ne vjerujem u ovo, ali samo spominjanje čišćenja u njemu budi otpor pa ne inzistira na odgovoru).

Sve u svemu, nema osobe koja ne voli pobijediti u nečemu, a ako je nagrada ormar pun proljetnih modela cipela Aldo pobjeda je još slađa.

 

Fiolla, Aldo, 649 kn

Tortorici blue, Aldo, 449 kn

Repen, Aldo, 399 kn

Foto: Aldo press

INSPIRIRAJTE SE

Top pastelni komadi

Na posao sa stilom i stavom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići